Velfungerende spisested og selskabslokaler med overskud på 500.000kr.

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Store køkkener, 5 sale, stort potentiale - faste lejeindtægter på 732.000 dkk/årligt

Udbudt i en aktivhandel til en samlet pris for overtagelsen af samtlige aktiver (kontakt for rekvirering af aktivoversigt), ordrebog, navn mv. til en afståelsespris på 3.495.000 dkk.

Hertil indgår køber i den eksisterende lejeaftale på lokaler, efter nærmere aftale med sælger og udlejer, til en årlig husleje på i alt 780.000 dkk. + forbrug.

Sælger er villig til, at medvirke i en periode efter overdragelse og stiller sig naturligvis til rådighed ift. at sikre en forsvarlig overdragelse af virksomheden.

Der er flere faste lejere i bygningerne, som sikrer en stabil indtjening året rundt (faste lejeindtægter er 732.000 dkk/årligt).

Der er bookinger flere år ud i fremtiden og et stort potentiale for at udvikle driften i alle måneder året rundt.

Økonomiske nøgletal

Virksomhedens omsætning er steget meget de sidste tre år og ligger nu på ca. 4.000.000 dkk.

Der er dog flere muligheder for, at udvikle og tilføje nye revenue streams.

Virksomheden har faste lejeindtægter på 732.000,- dkk årligt. Lejerne er danseskoler, som primært bruger salene i aftenen i hverdagene og kan følge med i købet.


Overskud før skat: 500.000 DKK

Produktet

Selskabet har både selskaber og opgaver for private og erhvervskunder.

Lokalerne er store flotte, historiske og her holdes mange konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, kurser, konferencer og andre events.

Størstedelen af omsætning ligger hos privatkunder.

Bygningerne er historiske, har huset store selskaber siden 30'erne.

De består af 5 store sale til selskaber, hvoraf den største kan huse 220 spisende gæster.

Der rådes i alt over 1700 kvm med stuer, sale, 2 produktionskøkkener (begge godkendte af levnedsmiddelstyrelsen), 2 anretterkøkkener, brugbar kælder med videre.

Markedsføringskanaler

Selskabet markedsfører sig både på Facebook (2450 følgere) og Instagram (600 følgere) samt på selskabslokaler.dk.

Herudover har selskabet en flot hjemmeside og en stor kendskabgrad i hele København og omegn.

Selskabet har ca. 7000 hits på Google om måneden.


Omkostninger

Selskabets omkostninger er udover husleje (ca. 1.140.000 dkk./årligt) og løn til driftchef (540.000 dkk./årligt) stort set kun variable omkostninger.

Der er mulighed for at driftchefen fortsætter i en periode efter overtagelse hvis det ønskes.

Aktiver

I handlen indgår service, inventar mm. i et omfang så virksomheden uden videre kan drives videre. Der er fuld service, stole, borde, lysestager, barer, musikanlæg, projektor med meget mere til al drift.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden åbnede op i nyrenoverede lokaler 1. december 2015. Allerede fra starten var der meget travlt, som blandt andet skyldtes den store interesse for de nye omgivelser og personalet skulle derfor hurtigt lære det nye sted at kende.

Der har allerede fra dag et, været travlt i virksomheden. Blandt andet hjulpet godt på vej af kendskabet og historien omkring lokalerne og placeringen, der går helt tilbage til 1930’erne.

Markedet

Markedet for selskabs- og cateringvirksomhed er relativt konstant, med en tendens til stigende efterspørgsel efter catering ydelser - herunder frokostordninger, mad ud af huset til private arrangementer osv.

Lokalerne ligger i Storkøbenhavn, hvorfor der er rig mulighed for at trække på efterspørgslen blandt både private og erhvervskunder i og omkring København. Såvel som beliggenheden giver mulighed for at levere på hele Sjælland.

Svagheder/udfordringer

Restaurationsbranchens er under et konstant pres for, at holde kvaliteten på et højeste niveau og samtidig forny sig i takt med efterspørgslen.

Det stiller krav til en ny indehaver om, at træde ind i virksomheden med energi og visioner.

En ny indehaver med fokus på at levere mad af høj kvalitet vil nemt få stor succes i denne allerede veletablerede forretning.

Stærke sider

Virksomheden er velrenommeret og veldrevet.

Der er mulighed for, som ny ejer, at trække på sælgers erfaringer og udvikle ud fra et eksisterende solidt forretningsgrundlag.

Alt er på plads, køkkener, sale, hyggelige omgivelser en fantastisk beliggenhed og en meget stor kendskabsgrad.

Strategi

Virksomheden er drevet ud fra en strategi om, at levere mad af en høj kvalitet og tilbyde kunder og gæster nogle velafviklede arrangementer i flotte historiske omgivelser.

Vision

Visionen har fra dag et været, at skabe en god forretning, med udgangspunkt i mad og service af en høj kvalitet, hvilket er lykkes.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person /eller et par, med evnerne og lysten til, at drive egen virksomhed indenfor restaurant, catering og selskabsvirksomhed. Ideelt set er du tjener/kok/tidligere restauratør eller har stor erfaring med selskaber, drift og afviklings af events og lignende.

Hvor der her er mulighed for, at overtage en velfungerende forretning, et velfungerende hus, en grundlæggende fast lejeindtægt og en ordrebog, der strækker sig langt ind i de kommende år.

Nuværende ejer har ingen tidligere kendskab til branchen og der er derfor et uudforsket potentiale for at øge forretningen betydeligt.

Opstartshjælp

Sælger er villig til, at bistå køber i en overtagelses fase, ligesom der fra sælgers side stilles med en ordrebog med indgåede kontrakter for adskillige arrangementer for de kommende år.

Herudover kan der laves aftale om af driftschefen (ægtefælle til ejer) fortsætter en periode.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
14799

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
30299

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-08-2018
Udbudspris 3.495.000 DKK