Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Byggegrund i Odense med 1 hus og ret til 10 mere

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Et avanceret håndværkertilbud

Ca. 10km vest for Odense ligger en 5704 m2 grund med 1 hus og med tilladelse til 10 mere, Det første er bygget oprindelig som prøvehus. Firmaet gik dog konkurs og vi købte grund og hus ud af konkursboet. Jeg må dog som pensioneret møbelhandler erkende, at det er ikke nok at vide noget om Wegner og Børge Mogensen, hvis der skal bygges 10 huse, derfor er her en mulighed for en person eller måske et byggefirma, der kan lide en god handel.

Gå ind på google earth og se kildebjergvænget 2c Vissenbjerg og se huset og grundens beliggenhed.

Økonomiske nøgletal

Det er vist ikke muligt at give nøgletal på ubebyggede grunde, derfor er der ikke nogen KPIér i vort salgsoplæg,
Der er dog en lejeindtægt fra det enlige hus på på ca 65.000,- lejen blev sat lavt, da lejer skulle passe grunden, det har dog aldrig fungeret.

Produktet

Det firma der oprindelig ville bebygge grunden, havde ud over at bygge et prøvehus lavet kloakering til flere huse, som muligvis vil kunne anvendes. Yderligere er der en lille sø, og vej er delvis etableret.

Placeringen er i byen Skallebølle i det tidligere Vissenbjerg kommune, i Skallebølle er der de sidste par år er bygget en del huse, og et supermarked er i øjeblikket ved at bygge en butik. Transport til og fra er optimal, man kan vælge at komme til og fra Skallebølle på den gamle hovedvej eller skal det gå stærkt at tage motorvejen.

Ved kommunensammenlægningen blev Vissenbjerg kommune sammenlagt med Assens kommune, Odense ligger dog meget tættere på. At sælge et produkt af denne karakter er noget anderledes, men er du interesseret er vi også interesseret i at tale med dig.

Aktiver

Grunden ligger ca 10 km fra Odense og er på 5704 m2, der er udført rørlægning på dele af grunden hvorvidt de stadig er intakte ved vi ikke. der er etableret en vej igennem grunden.

Ejendomme inkluderet 950.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Firmaet bag hedder Ranzau a/s og har specialiseret sig i opkøb og udlejning af ejendomme, vi begik en fejl med dette køb, da vi ikke har den nødvendige ekspertice til at være bygherrer, det er der andre der er bedre til end os,derfor søger vi en køber.

Markedet

Så vidt vi kan se, er der for tiden focus på ny bo muligheder i Odense og opland, og vi kan også konstatere at de 15-17 huse der er bygget på nabogrunden alle er beboede.

Ideel køber

Den ideelle køber er nok den mellemstore håndværkervirksomhed, der kan gøre opgaven færdig og sælge eller leje husene ud.

Opstartshjælp

Vi har ved selvsyn måtte konstatere at vi ikke er de rette til et sådant projekt, derfor vil vi kun kunne tilbyde hjælp i forbindelse med en eventuel finansiering.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1497

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33542

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-03-2021
Udbudspris 2.000.000 DKK