Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Velrenommeret smørrebrødsbutik til salg

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Gammel velrenommeret butik med dansk mad afhændes

Butikken har eksisteret på adressen i lejede lokaler i mere end 60 år. Stor fast kundekreds. Omsætning 2023 anslås til at ende på 6.000.000.
Veldrevet. Nem at overtage. Og sælges kun til den rette!
Butikken har et rigtig godt ry. 4,5 stjerner på Facebook. Og mange dejlige trofaste kunder, som vi har et rigtig tæt samarbejde med.
Personalet udgør et stabilt og ret godt sammenspillet hold, og vi vægter godt humør højt i vores køkken. Dén stemning skal bevares. Ligesom en ny ejer skal have forståelse for, at der er et par ansatte med særlige behov, som virkelig gør en stor indsats, og som der fortsat skal være plads til på holdet.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i år forventes at lande omkring 6.000.000 ex moms.
En stigning på næsten 40% siden sidste år.
Jeg overtog butikken i 2021, og har derfor kæmpet med Corona efterdønninger. Og sidste års store udfordring var som bekendt de enorme stigninger på råvarer, energi osv. Det må derfor forventes, at dette års resultat bliver noget pænere.
Alle konkrete tal udleveres til seriøse interessenter.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Smørrebrød, lune retter, dagens middag, tapas, sandwich, salater osv. Vi tilbyder udelukkende take away. Så kunderne henter i butikken. Størstedelen af kunderne er dog virksomheder, så hver dag kører minimum én af vores biler rundt og leverer mad i et større geografisk område.
Der er et kæmpe uudnyttet potentiale i at få endnu flere virksomheder ind i folden. Og der er samtidig gode muligheder for at udvide med eksempelvis tidligere åbningstider, så håndværkere ikke kun kommer og henter mad til frokost, men kunne komme og hente både, morgenmad, kaffe OG frokost. I det hele taget venter der en spændende tilværelse for den rette. Vi har allerede omsætningen. Nu skal vi have fundet dén leder der kan føre butikken ind i fremtiden.

Markedsføringskanaler

Sociale medier fylder selvfølgelig en del. Men forbavsende lidt. Så igen et kæmpe potentiale! Ellers er det faktisk mund til øre. Fordi vi har så mange virksomheder der køber her, smitter det ligesom af på salget til deres ansatte osv.

Omkostninger

Lønningerne udgør cirka 150.000 månedligt pt. Inklusive en løn til undertegnede. Lokalet er lejet. 12.500 ex moms pr måned. Fastnaglet inventar er lejet med. Drift og vedligehold påhviler lejer. Kølerummet er netop repareret for 20.000. Og vægge og lofter er blevet beklædt med ny folie, hvilket var et krav fra FVST.
Derudover medfølger en kassevogn med køl. Den anden firmabil er leaset.

Aktiver

Butikslokalet er nok 30 m2. Køkkenet cirka 80. Herudover garage, kælder, kontor, 2 toiletter osv.

Varelager på 250.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Butikken blev startet for mere end 60 år siden af en skøn dame. Hendes datter arbejdede i alle årene sammen med sin mor. Og overtog så livsværket for 25 år siden. Desværre blev hun ramt af terminal sygdon i 2021. Og derfra gik det stærkt. Jeg overtog i huj og hast butikken i 2021. Butikken nåede dog at holde lukket en kort periode. Siden 2021 har jeg haft den store ære og fornøjelse, at få lov til at føre deres livsværk videre 🙏 men af personlige årsager er jeg tvunget til at skifte branche, og leder nu efter den rigtige afløser.
For den rette er her en helt unik mulighed for at skabe en fantastisk arbejdsplads. Økonomisk forlanger jeg ikke alverden. Men jeg skal - desværre - videre.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1796

Sælger kontaktet:
23

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36877

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-11-2023
Udbudspris 200.000 DKK