Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Frisørsalon sælges i Viborg

Jernbanegade, Viborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Hair Vision har eksisteret i byen siden 1998, og været på mine hænder siden 2013. Salonen er derfor velkendt i byen. Der er mange faste kunder, til både de store og små behandlinger. Kunderne kender stemningen i Hair Vision for at være rolig og afslappende, således de kan tage et tiltrængt pusterum i deres travle hverdag. Servicen og behandlingerne i Hair Vision, er synonyme med Kvalitet og Faglighed.
I den nuværende placering, er der er et stort flow af mennesker, som går forbi salonen dagligt - hvor de store facade vinduer giver rig mulighed for eks. at vise produkter. Lokalerne tillader at have flere ansatte, eller andre selvstændige at leje stole ud til.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 603.640 kr
Overskud: 348.530 kr
Afkastningsgrad:
Overskudsgrad: 57,7 %
Tallene er baseret på salonen, inden paryk-afdelingen er startet op.

Produktet

Hair Vision er en frisørsalon, som udføre stort set alle behandlinger, inden for faget. Klipninger i alle aldre, farvninger, brudestylinger - både opsætninger og makeup, parykarbejde, bryn og vipper osv.
Det er en eksklusiv salon, hvor kvaliteten er i højsæde, både i valg af produkter, men også i fagligheden.

Markedsføringskanaler

Salonen har en hjemmeside, en Facebook side, en instagram profil og nyhedsbrev.

Aktiver

Da salonen er beliggende på Jernbanegade er der et godt flow af mennesker der går forbi salonen hver dag. Dette skyldes at bus- og togstationen ligger næsten for enden af gaden (ca. 250 meter væk), og starten på gågaden ligger i den anden ende af gaden (ca. 150 meter væk). Derudover ligger der flere skoler lige rundt om hjørnet, blandt andet Midtbyens Gymnasium og Viborg Privat Realskole, som også generere et stort flow af mennesker, som ser salonen hver eneste dag.
Der er parkeringspladser lige uden for døren, og flere pladser bare 100 meter væk.

Lokalet består af et stort U-formet rum, med vaske (3 stk i alt - 1 med massage, 2 uden) og betjeningspladser (7 stk i alt) på begge langsider, hvor disken står i midten, og byder kunderne velkommen.
I enden af den ene langside, er der en svingdør ud til et stort og lyst baglokale, med gode siddepladser, vaskemaskine, køleskab, køkkenvask og en skabsvæg.
I enden af den anden langside er der et fint rum, som adskilles fra det store rum, med matteret glasskydelåger.
Dette rum er blevet brugt som parykkrum, så kunderne kan sidde i fred og ro. Rummet kan have mange anvendelsesmuligheder fx behandlerrum til massør, fod behandlinger, kosmetolog, negletekniker, bryn og vippetekniker m.m.

Der er mulighed for at købe et varelager med, af produkter og farver, dette er dog uden for den pris som er oplyst som salgspris.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1376

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36855

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
13-11-2023
Udbudspris 250.000 DKK