Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Butik, webshop og service med Industrimaskiner.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop og Butik samt serviceværksted af industrimaskiner og andet til malerfaget og håndværker branchen

Jeg sælger min super populær webshop med henblik på at komme videre og prøve noget nyt.
Vi sælger udelukkende tunge industrimaskiner samt tilbehør til disse og andet grej til malerfaget. Vi udfører også service, sælger byggematerialer samt maskiner til andre ting såsom beton, rockwool mm.

Firmaet har rigtig gode indkøbsmuligheder, gode indkøbspriser samt de laveste priser på markedet, hvilket gør os meget populære.
Samt rigtig gode leveringsbetingelser og ikke mindst betalingsbetingelser hos leverandører. Vi forhandler alle de største og bedste mærker på markedet indenfor branchen til de bedste priser samt med en meget god avance. Vi er officielle distributører af en hel del populære mærker.

Økonomiske nøgletal

Industrimaskin delen af virksomheden har været aktiv i ca. 8 måneder og der har vi omsat for over 1.500.000 + moms, med en mindre budget og lille cashflow med mange flere penge i sigte, da det er højsæson i malerbranchen når det kommer til at købe maskiner. Vi har ca. 30% avance, op til 200% på nogle af produkterne, meget lav omkostninger og gode betalingsbetingelser samt gode priser på transport.

Vi har også leasingaftaler som vi tilbyder vores kunder, som øger salget, samt nogle faste underdistributører som køber direkte fra os.

Vi forventer at omsætte for over 2.600.000 i år, som er vores første år.

Overskud før skat: 300.000 DKK

Produktet

Vi sælger og rådgiver kunder indenfor malerbranchen, murerbranchen, betonbranchen samt andet håndværk, vi sælger industrimaskiner, malergrej samt materialer til de professionelle, samt udfører vi professionel service på en længere række maskiner samt elværktøj

Markedsføringskanaler

Virksomheden er online og vores SEO er i top, vi er altid i toppen af søgningfelter med mere eller mindre ALLE vores produkter.
Vi kører også google og facebook ads. Samt har planer om TikTok og Youtube.
Vi er også som de eneste på marketplace og DBA, hvor vi har en del kunder fra.

Omkostninger

Firmaet har faste omkostninger såsom forsikring , husleje i vores 130m2 lager/kontor samt omkostninger forbundet med vores webshop, samt internet og firmatelefon hvilket alt i al er under 10.000 om måneden

Aktiver

Vi lejer lige pt. et lager samt kontor/værksted på i alt 130m2 med fin tilkørsel til biler der kommer med varer, og har et par maskiner på lager, samt en hel del produkter som følger med i salget.

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Malermarkedet er enormt og omsætter for flere miliarder årligt, dog hvis man snæver ind til udelukkende salg af de produkter som vi sælger så er vi mere eller mindre nede på 100.000.000, vi er på vej til at være DK´s anden største forhandler af maskiner, med meget få konkurrenter, hvor nogle af dem køber rent faktisk fra os til videresalg.

Markedet er heletiden i udviklingen, da der kommer flere og flere maler, og mere og mere arbejde.

Ideel køber

Den ideele køber har erfaring med enten industrien, salg eller marketing.

Opstartshjælp

Jeg kan i starten blive i virksomheden og hjælpe og lære køberen om branchen

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1002

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36303

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
08-06-2023
Udbudspris 500.000 DKK