Bliv en del af en vækstrejse - Sarar Danmark - Partner søges

Kongensgade, Odense C
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Partner søges til at kunne ekspandere Sarar i Danmark. For den rigtige kandidat er mulighederne rigtig mange.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Sarar har eksisteret siden 1944 og er repræsenteret i hele verdenen. Sarar er på verdensplan en stor milliard forretning. Sarar har været førende inden for beklædningsmarkedet i rigtig mange år. Sarar lever og ånder for sine dygtige medarbejdere og det svære håndværk. Hos Sarar går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, samtidig med at vi tilbyder vores kunder de bedste priser. Sarar Danmark har på nuværende tidspunkt 1 butik i Danmark, men vi har en ambition at ekspandere og i den forbindelse er vi på udkig efter de rette kandidater, der kan være med på vækstrejsen.

Økonomiske nøgletal

VI har kun været i gang i 3-4 måneder, hvorfor nuværende regnskabstal ikke danner det nødvendige fundamentet for årsregnskabet. Derfor tal udleveres ved møde.

Overskud før skat: 250.000 DKK

Produktet

Sarar Danmark har alt inden for herretøj. Vores tøj bliver produceret på vores egne fabrikker under kyndige opsyn til gavn for den meget høje kvalitet af tøjet.

Markedsføringskanaler

Vi har vores egen hjemmeside Sarar.dk
Derudover kører vi intensivt markedsføring igennem Instagram, Tiktok og Facebook.

Varelager på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 280.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Der er et meget stort potentiale for dette marked i Danmark og den øvrige del af Skandinavien. Det Skandinaviske folk er kendt for at gå iklædt i noget ordentligt og lækkert tøj til nogle fornuftige penge.

Sarar bringer topkvalitet ind i hverdagen til nogle meget fordelagtige priser. Her har alle mulighed for at være med.

Svagheder/udfordringer

Svaghederne kan være, at Sarar ikke er på det Skandinaviske marked endnu. Folk skal lære det at kende først og der findes gode og veletablerede tøjfirmaer i Danmark, som har gode markedsandele.

Stærke sider

De stærke sider er helt klart, at det er helt nyt og spændende. Det er et verdensomspændende koncept, som operere i meget store dele af hele verden og Europa og som levere rigtig gode resultater. Det er topkvalitet af tøj i alle dele og bliver produceret på egne fabrikker. Det danske folk vil falde pladask for konceptet, idet det tilfører det nuværende markedet noget nyt og endnu bedre og til meget bedre priser.

Man har et stærkt koncept i ryggen.

Strategi

Vores strategiske prioriteter

At give en bæredygtig lønsomhed og vækst i overensstemmelse med vores interessenters interesser ved løbende at skabe værdi med en ledelsesforståelse af, hvilket omdrejningspunkt der er menneskeligt. I denne henseende;

Ubetinget kundetilfredshed
Tryghed og skabe loyalitet
Ærlighed og gennemsigtighed
At skabe brandloyalitet og gøre brandet tilgængeligt
Styre beklædningssektoren som en global aktør

Vision

Vores vision er at være det uundværlige aspekt og leder af verdens beklædningsmarked ved at have en forståelse af, hvilken global værdi der er høj, og som kontinuerligt skaber forskel og værdi i forhold til dets rodfæstede historie og sigter mod at transformere mode til passion.

Ideel køber

Den ideelle partner har kendskab til tøjbranchen, har evt. haft sin egen tøjforretning eller har arbejdet som Butikchef i en forretning. Det er ikke noget krav, men et stort plus. For den rette kandidat kan der komme flere interessante vilkår på tale.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3533

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35761

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-01-2023
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 400.000 DKK