Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Drømmer du om egen tøjbutik i Vejle? Pris kun 65.000 kr., og lav husleje!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Butikken sælger lækkert secondhand kvalitetstøj til kvinder.

Fremtidssikret butik med god indtjening, der er baseret på både salg og medlemskaber. Forretningen aflønner allerede efter kun 3 måneders drift indehaveren/butiksbestyreren med en løn på ca. kr. 18 - 20.000/md. Vi sælger denne forretning af personlige årsager, og med stor ærgrelse. Butikken tjener allerede godt, og har mange muligheder for at forøge indtjeningen med flere spændende produkter i butikken, og evt. udbygning af konceptet til flere storcentre, hvor denne type butik mangler og er efterspurgt. Websitet www.carmascloset.dk er bygget i Woocommerce, og det er derfor hurtigt at inkludere en webshop, hvis man ønsker ekstra salg ad den kanal. Betaling er opsat og fungerer rigtig godt med Reepay og Mobilpay.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 360.000/år (denne høje omsætning er realiseret efter kun 3 måneders drift!)
Overskudsgrad er meget høj og ligger omkring 65%.

Regnskab

  • Omsætning:360.000 DKK
  • Ebitda: 220.000 DKK
  • Resultat før skat: 220.000 DKK
  • Balancesum: 85.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Medlemmer bytter deres kvalitetstøj når de betaler et medlemskab på kr. 169,00 om måneden. Vi kører ofte 99 kr for første måned for at få medlemmer ind. Der er ingen konkurrence, fordi der i Vejle ikke sælges secondhand kvalitetstøj. Vi henvender os p.t. kun til kvinder, men har fået mange forespørgsler på at kombinere med børnetøj, som vil forøge overskuddet.

Markedsføringskanaler

Butikken er aktiv på Instagram og Facebook

Omkostninger

Der er udgifter til husleje, og en smule til hjemmeside, koda, elektricitet og småting. Der er INGEN omkostninger til medarbejdere, da vi har frivillige unge, der gerne hjælper flere timer om ugen.

Aktiver

Butikken ligger i det største indkøbcenter i vejle, hvor der er stor trafik af kunder til andre butikken såsom H&M, Matas m.v. der ligger ved siden af vores butik.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Butikken blev startet i april 2021 efter et års forberedelse. Den fungerede godt allerede fra første åbningsdag, og er ikke en at de forretningsidéer der lover dig guld og grønne skove hvis du arbejder hårdt, fordi den nuværende ejer ikke har tid. Overskuddet er allerede nu rigtig fint, som kan ses på tallene. Butikken sælges udelukkende af personlige årsager, som kan oplyses til en seriøs køber.

Markedet

Der er ingen konkurrenter i Vejle som har secondhand kvalitetstøj og medlemskaber i deres koncept. Vi mener at dette er fremtidens butikskoncept i tøjbranchen.

Svagheder/udfordringer

Der kan komme konkurrenter, men da vi var først i Vejles store indkøbscenter, så kommer de næppe her af konkurrencehensyn.

Stærke sider

Der er en grøn trend i samfundet som er med til at forøge vores omsætning. Flere og flere unge kan lide at bytte tøj, og bruger secondhand kvalitetstøj. Der er ingen omkostninger til varelager, som kommer mere eller mindre af sig selv via medlemmer og kunder.

Vision

Mange storcentre efterspørger secondhand butikker med kvalitetstøj, så der er gode ekspansionsmuligheder. Den grønne bølge er styrken i vores koncept.

Ideel køber

Du ønsker din egen tøjbutik i et storcenter, men har ikke lyst til at investere 1 mio+ i inventar og varelager, hvilket typisk er omkostningen. Her kommer du igang for under 100.000 kr.

Opstartshjælp

Vi hjælper med at komme igang i butikken, og hvordan medlemmer og deres optjente coins styres i Reepay og woocommerce.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1902

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33943

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-07-2021
Udbudspris 65.000 DKK