Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Skobutik med tilhørende webshop sælges - butikslokale på Frederiksborgvej

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Autoriseret sælger af de ergonomiske sko Kybun sælger forretningen i Danmark

Virksomheden er den eneste autoriserede forhandler i Danmark af de kendte schweiziske Kybun-sko. Den er en del af et internationalt netværk af forhandlere, som kan få støtte til blandt andet marketing, salg af hovedkontoret. Skoen er et unikt produkt. Har man problemer med ryggen, hælspore, knæ og andre smerter i kroppen, kan skoen var med til at afhjælpe problemet. Alle, som har prøvet at gå med skoene, ønsker ikke at gå i andet efterfølgende. Forretningen har en fungerende webshop, ergosko.dk.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 161.928 kr.

Udgifter:
Vareforbrug: 98.633 kr
Markedsføring: 3.825 kr
Salgsomkostninger: 4087 kr
Lokaleomkostninger: 51.396 kr.
Administration: 27.996 kr.
Kørsel: 1243 kr.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

De ergonomisk kybun-sko er udviklet af schweiziske Karl Müller og kan studeres på kybun.com. Skoene benyttes af læger og fysioterapeuter til at afhjælpe patienters problemer med blandt ryg, hælspore, knæ etc. Men bruges også af mennesker over hele verden, som ønsker gode ergonomiske sko.

Markedsføringskanaler

Vi har tidligere markedsført os via samarbejde med en læge og en fysioterapeut, og har i meget lille omfang forsøgt os med Google ads og Facebook-markedsføring. På online-markedsføringsdelen er der mulighed for at gøre meget mere. Vi markesfører os også somme tider med SMS til virksomhedens loyale kunder. Og ellers er det mund til mund-metoden. Virksomheden har en webshop på www.ergosko.dk

Omkostninger

Udgifter:
Vareforbrug: 98.633 kr
Markedsføring: 3.825 kr
Salgsomkostninger: 4087 kr
Lokaleomkostninger: 51.396 kr.
Administration: 27.996 kr.
Kørsel: 1243 kr.

Aktiver

Vi lejer et butikslokale på Frederiksborgvej og har desuden et varelager og inventar.

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Efter en rejse i 2014 blev vi den eneste forhandler af Kybun-skoene i Danmark. Der er ingen konkurrence i Danmark på dette produkt.

Markedet

Målgruppen er 50+, både mænd og kvinder. Der er ingen konkurrenter i Danmark i forhold til Kybunskoene, men der er naturligvis mange andre ergonomiske sko. Dog ingen af denne kvalitet, og med så god en track record i forhold til at løse problemer med ryg, knæ etc.

Svagheder/udfordringer

Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige marketing-strategi, og fysisk salg via butikken har naturligvis også lidt under covid-situationen. Dette vil dog ændre sig igen. Indtil da kan skoene fint sælges på nettet.

Når man først har fat i kunderne, og får dem til at sætte foden ned i skoen, så er det let at sælge. Så der ligger potentielt en mulighed for en person, eller et team, som er gode til at markedsføre sig.

Stærke sider

Produktet er virkelig godt og kunderne er meget tilfredse og køber igen og igen. Så hvis man kan udvide kundebasen er der et kæmpe potentiale for at få en god forretning ud af det. Produktet passer godt til en stadigt ældre, velhavende befolkning, som ikke har ret mange andre problemer end deres helbred.

Strategi

Hovedstrategien bør være at udvikle en god marketingstrategi på Google og Facebook. Der er et stort potentiale i at nå bedre ud til kunderne online.

Vision

Visionen for virksomheden er at hjælpe med at løse mange af de helbredsmæssige problemer, som midaldrende og ældre mennesker har. De vil gøre meget for at løse deres problemer, og disse sko vil for mange være løsningen på deres problemer.

Ideel køber

Optimalt set bør personen være god til marketing online, og samtidig forstå at sælge skoene, både online og evt. i butik (hvis virksomheden skal køres videre med en butik). Det vil være et fuldtidsjob at køre virksomheden. Mindre kan også gøre det - det afhænger af ambitionerne.

Opstartshjælp

Sælgeren bliver ikke i virksomheden, men hjælper gerne til i en periode, både på telefon og mail, og hjælper også til med oplæring (uden yderligere betaling).

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3999

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33521

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
28-02-2021
Udbudspris 225.000 DKK