Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Klinik (neglesalon) sælges til afståelse ved Tivoli (Vester Farimagsgade 1,1606)

VESTER FARIMAGSGADE, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Beauty og neglesalon i hjertet af København ved Tivoli

Miit fokus på andre ting, såsom min familie

Dernæst er beliggenhed helt top fantastisk, da Hovedbanegården alene er få minutter væk herfra. Det sidste der skal påpeges er naturligvis selve lokalet, som består af hele 134 m2, hvilket utvivlsomt er de rette tal.

Salonen ligger på Vester Farimagsgade 1, 1606 KBH V. Naboer af salonen er bl.a. bryllupsbutik, restaurant Madklubben, caffe Social Brew. Kontraktet siger at man kan åbne enhver form for virksomhed, dog ikke de varme mad. .............


Økonomiske nøgletal

I forhold til de økonomiske nøgletal, er det kort beskrevet nedenunder:
Omsætning 2.129.310 kr.
Overskud 362.659 kr.
Afkastningsgrad 40%
Overskudsgrad 20%

Produktet

I henhold til hvad virksomheden foretager sig, må det kort beskrevet være, at der foretages neglebehandlinger,øjenvippe/brynbehandlinger, men kontrakten siger at man kan åbne enhver form for virksomhed, dog ikke varme mad

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsføreres først og fremmest gennem de sociale medier, såsom Instagram, der hyppigt anvendes dagligt. Herudover har virksomheden også dens egen hjemmeside, med alle informationer, og naturligvis bliver der tillige markedsført mundtligt fra kvinde til kvinde, eller den såkaldte guerrilla marketingsform, som har fået en behandling hos os.

Omkostninger

Personaleomkostninger 1.393.230 kr.
nedskrivninger 62.555 kr.
driftsomkostninger 232.097 kr.
øvrige finansielle omkostninger 21 kr.

Aktiver

Virksomheden indeholder et eget kontor, hernæst også inventar i form af forskellige maskiner, såsom spraytan-maskine, massagebiks, manicure/pedicure borde.

Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Helt fra barnsben af har jeg haft en drøm om at være selvstændig. Da jeg flyttede til Danmark fik jeg øjenene op, for hvor dyr denne branche er i dette land. Dette motiverede mig til at starte mit eget op, og fastsætte nogle rimelige priser, så alle kvinder i alle aldre vil have mulighed for at få lavet skønhedsbehandlinger uden at tømme hele sparekassen.
Dette var bestemt ikke nemt at opnå, og udviklingen af virksomheden er ikke sket uden udfordringer. Men det lykkedes, og jeg er tilfreds med det jeg har opnået.

Markedet

Virksomheden opererer på skønhedsbranchen med specifikt fokus på negle. Segmenteringsgruppen er ret bred, da vi laver skønhedsydelser til alle målgrupper. Idet placeringen er tæt på forskellige kontorer, tiltrækker det især kvinder der arbejder på disse, og som ønsker at vedligeholde deres udseende.
I forhold til konkurrenter, findes disse ikke i vores område.

Svagheder/udfordringer

En udfordring der helt klart har været dominerende i dette år, er utvivlsomt den velkendte Covid-19, der har lagt pres på virksomheden. Dette var især fremtrædende, da virksomheden fik lukkeforbud, og der ikke længere kunne tilbydes skønhedsbehandlinger.
Udfordringen er dalet, siden forbudet blev ophævet, og virksomheden er begyndt at komme på rette spor igen.

Stærke sider

Butikkens stærke sider er at neglene har kvalitetspris samt et sundt arbejdsmiljø med massevis af erfarne negleteknikkere.
Beliggenheden er som tidligere påpeget, top fantastisk da Hovedbanegården kun er 100 meter væk samt 50 meter til Vesterport st. Dette er med andre ord placeret i indre by.

Strategi

Virksomhedens nuværende strategi er baseret på kvalitet fremfor kvantitet. Der er ingen nuværende trusler da vi er de eneste der opererer med skønhedsbehandlinger i området.

Vision

Visionen i virksomheden er at sætte kunderne i fokus, give dem en god oplevelse og værdi for pengene. Dette vil tiltrække flere kunder på længere sigt i form af guerrilla marketing. Dette er noget der er meget populært blandt kvinder.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
9255

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
33083

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-10-2020
Udbudspris 345.000 DKK