Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Herrebutik til salg i Odense med mange førende og attraktive tøjmærker - Årlig omsætning på kr. 2,8-3 mio.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Et kendt navn i Odense

Kunne du tænke dig at eje din egen butik og endda få julehandlen med? Hvis du har lidt flair og energi så kan du nå at få et brag af en god omsætning med denne butik, i julehandlen!

Rammerne og alt interiør er på plads og det er absolut en flot butik. Du har mulighed for at overtage en herrebutik beliggende i en af Odenses mest attraktive gader med hyggelige special butikker.

Butikken er nomineret 2 år i træk som en af byens bedste butikker. Butikken har en integreret webshop hvor ALT er installeret samt stor aktiv Facebook og Instagram følgerskare.

Der er mulighed for at få julehandlen med.

Skriv gerne for at høre nærmere.

Økonomiske nøgletal

Der er en årlig omsætning på ca. kr. 2,8-3 mio. Øvrige nøgletal vil modtages ved forespørgsel. Leverandøraftaler med en markup op til 3,5.

Produktet

Er du den vi leder efter til vores fantastiske butik? Du har mulighed for at overtage en herrebutik med førende tøjmærker samt attraktive nye mærker, som ellers ikke er i byen.

Butikken har en god vibe og stemning og kunder roser os altid for vores gode service, munterhed og beliggenhed. Vi går julen i møde og der er lagt op til den helt store julehandel, - det er nu du skal slå til!

Butikken har allerede attraktivt efterårstøj som du har mulighed for at overtage. Til butikken hører en integreret webshop hvor der er brugt tid på design og udvikling, men som bare kører nu.

ALT er installeret i butikken og webshop samt systemer, flow og varer køre fuldautomatisk. Det er et fantastisk system på alle fronter som bare kører let.

Er der en grund til at vi sælger når det hele lyder så godt? - ja, vi vil gerne fokusere på noget andet og leder efter 1 eller flere der vil overtage denne butik og gøre den til deres livsstil.

Vi er meget behjælpelige og vil gøre vort bedste til at hjælpe nye ejer godt på vej.

Markedsføringskanaler

Butikken er aktiv via sociale medier, web, Facebook, Instagram, Google og via vores nyhedsbrev. Vi har en høj rating på Facebook, Google og på Trustpilot.

Omkostninger

Faste udgifter til husleje, forbrug, og forsikringer.
Øvrige omkostninger vil afhænge af hvor aktiv køber vil være i butikken.

Aktiver

Butikken er indrettet i to etager med lager i kælder samt på anden sal. Derudover er kontorlokaler, køkken og toilet.

Inventar på 90.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Odense er en by i vækst med mange nye tiltag som tiltrækker mange mennesker til byen. Ikke mindst turister samt beboere fra andre steder på Fyn kommer ofte og bruger byen.

Stærke sider

Godt kendt butiksnavn.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2008

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
31940

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-10-2019
Udbudspris 150.000 DKK