Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 300.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Butik med delikatesser til salg, A++ placering større by i Midtjylland med stabil omsætning og indtjening.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Lokalet som er på ca. 149 kvm, er indrettet med lækkert inventar.

"Det her er min yndlingsbutik" Et udsagn vi har hørt mange gange i vores dejlige butik. Fantastisk butik med mange faste kunder, har snart 10 år på bagen og der er gode muligheder for vækst, idet butikken har en af de aller bedste beliggenheder i byen. Lokalet som er på ca. 149 kvm, er indrettet med lækkert inventar. Inventaret medfølger i prisen. Ca. 45 kvm af lokalet anvendes til lager. En virkelig hyggelig butik som får mange søde ord med på vejen fra kunderne.
Vi har en stabil omsætning og indtjening.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen for 2018 udgør 1.350.000 kr. ex moms. Dækningsbidraget udgør ca. 45%
Forretningen har egen webshop – potentialet med denne er desværre langt fra udnyttet – fundamentet er på plads, men succes kræver en indsats.

Produktet

Størstedelen af vores omsætning er vores store udvalg af te og kaffe som vi har mange faste kunder til. Dette betyder at der altid er et godt flow af kunder og en god fast omsætning, da folk ikke kan undvære deres sædvanlige te og kaffe. Derudover er vi en udpræget gavebutik, hvilket betyder at vi bl.a. sælger mange gavekurve.

Derudover sælges chokolade, vin, delikatesser og lidt spiritus (gin). Står man og mangler en gave er det helt sikkert muligt at finde en hos os. Vi sælger god service og oplevelser, i en special butik hvor man kan rådgive kunderne. Service og inspiration er kodeordene.

Markedsføringskanaler

Butikken har sin egen facebook side med ca. 600 følgere, samt egen Instagram. Derudover lever butikken i høj grad af strøgkunder, da den ligger meget centralt i gågade hvor mange passerer hver dag.
Hen over året arrangere den lokale ”handels forening” flere spændende arrangementer ”open by night” etc.

Omkring jul holdes der altid søndags åben sammen med alle blomsterbutikkerne.

Omkostninger

Den primære udgift er huslejen som udgør ca 15.000 kr pr måned (inkluderer vand og varme.

Aktiver

Butikslokalet:
Komplet indrettet - inkluderet i salgsprisen.
Varelager:
medfølger efter aftale.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Butikken åbnede jeg i 2008, da jeg mente at byen kunne bruge en butik med lækre sager til både ganen og hjemmet. Det har været dejlige år, men personlige omstændigheder, betyder at jeg nu må sælge. Den gode beliggenhed har været alt afgørende for butikkens succes. Og så selvfølgelig det gode udvalg, service og den gode stemning i butikken.

Markedet

Byen er en stor midtjysk handelsby med stort opland og god købekraft. Der findes reelt set kun en enkelt konkurrent. Af hensyn til kunder og personale har jeg valgt ikke at udspecificere placering yderligere.

Svagheder/udfordringer

Butikken har stort potentiale for vækst, desværre har personlige omstændigheder gjort at jeg ikke kan fokusere på de mange muligheder, f.eks. så som kaffe og te "to Go", te smagninger, udvidelse af vin sortiment, evt. salg af hjemmelavet is i sommermånederne , viderudviklng af webshoppen, m.m.
Nye friske kræfter er jeg slet ikke i tvivl om vil gøre underværker for butikkens omsætning.

Stærke sider

Butikken har næsten 10 år på bagen og er derfor kendt af mange og har mange faste kunder.

Strategi

I vores butik prøver vi at adskille os fra alle de andre ved at have varer man ikke finder alle andre steder og ved at have et stort udvalg, bla. udvalget af teer.

Vision

Vores vision er at være den bedste gavebutik. Her skal du aldrig gå forgæves hvis det er en gave du mangler, uanset hvem det er til. Den personlige service og oplevelsen du får ved en butik som denne, vil aldrig gå af mode og duften fra kaffe og te kan aldrig opleves ved en nethandel.

Ideel køber

Den ideelle køber brænder for at give kunden en god oplevelse og elsker at style varerne så de præsenterer sig på en lækker måde.

Opstartshjælp

I forbindelse med overdragelsen vil jeg selvfølgelig være behjælpelig med oplæring i varesortiment og leverandører.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1910

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31539

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
17-06-2019
Udbudspris 300.000 DKK