Flot butik med børnesko og stor fast kundeskare i København - Overskud på over 365.000 kr.

Butikken har eksisteret i 4 år og ligger på Østerbro. Løn: 1 fuldtid (ejer) og 2-3 timelønsansatte.

Ansatte
Under 5
Grundlagt
2014
Flytbarhed
Ikke flytbar
Adresse
Ved henvendelse

Stærk veletableret børnesko butik med stor fast kundeskare og et godt ry i storkøbenhavn.

Butikken har eksisteret i 4 år, ligger på en attraktiv adresse og har næsten ingen konkurrerende ligestillede i distriktet.

I nærområdet af vores forretning, ligger der over 30 daginstitutioner og mange skoler, og kundeklientellet er yderst køberstærkt.

Vi har en bred vifte af de mest kendte kvalitetsskomærker til børn, med en bæredygtig og miljøvenlig profil.

Siden vores åbning i 2014 har vi haft vækst hvert år, og virksomheden har mulighed for yderligere vækst, da vi bl.a. åbner webshop i maj.

Økonomiske nøgletal

Vi har en god omsætning og indtjening, og vi vækster år for år.

Økonomiske nøgletal. Vi har:
• i 2018 leveret en nettoomsætning på 1,44 mio. og et overskud på over 365.000 kr.
• i 2017 et overskud på 179.000 kr.
• Og i 2016 et overskud på 81.283 kr.

Regnskab

  • Omsætning:1.442.341 DKK
  • Ebitda: 398.248 DKK
  • Resultat før skat: 365.249 DKK
  • Balancesum: 685.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Butikken fører bl.a. kvalitetsmærkerne Arauto rap, Kavat, Bisgaard, Bundgaard, Viking, Naturino, Pom Pom, Keen, Living kitzbühel m.fl. og til efteråret desuden Angulus. Vi er også så småt begyndt at sortimentsudvide med regntøj, fransk børnetøj og fodtøj til kvinder.

Markedsføringskanaler

Vi er allerede aktive på
• Facebook
• Instagram
• Nyhedsbrev – hosted af Squarespace – billigt og meget brugervenligt.

Hjemmeside med websalg fra slut maj

Omkostninger

Variable udgifter:
Sko, fragt i samarbejde med fragtpartner (en del af fragten dækkes af webkunderne selv), diverse omkostninger til fx. printer, emballage mm. til den daglige drift, når webshoppen aktiveres. Herudover vil der naturligvis være udgifter til markedsføring.
Faste udgifter månedligt:
• Husleje: 10.638 DKK inklusiv varme og glasforsikring.
• Shopify: 29 US dollars (plus variable omkostninger - gebyr på 2% på vores webshop salg).
• Løn: 1 fuldtid (ejer) og 2-3 timelønsansatte. Oplyses ved køberhenvendelser.
• Quickpay: 49 kr. plus 1 kr pr. transaktion.
• Internet:
Faste halvårige udgifter:
• Alarm service: 2.865 DKK
Faste kvartals udgifter:
• Erhvervsforsikringer: 3.634 DKK inklusiv medarbejderforsikring.
• Verifone software licens: 1.140 DKK.
• DK -abonnement: ca. 560 DKK.

Aktiver

Butikken har til huse i Nordre Frihavnsgade i en smuk ældre bygning. Der er højt til loftet og flot art deco glas loft i den ene ende af det store lokale ud mod gaden.

Mod gården er der også butikslokale hvor vi bl.a. har indrettet et hyggeligt legehjørne til børnene.

Det bagerste lokale hænger sammen med det store fortil, så butikken fremstår meget rummelig.

Dertil haves lagerplads og mange høje lagerreoler, tekøkken, et rigtig pænt toilet, samt plads til arbejdsbord. I alt 90 kvm. Der er to store udstillingsvinduer med podier ud mod gaden, så kun fantasien sætter grænser for, hvordan du udstiller. Al inventaret er håndsnedkereret.

POS integreret kassesystem med touchscreen og scanner, håndsnedkererede reoler og hylder, antik håndlavet købmandsdisk, lagerreoler, køleskab og router.
Varelager af sko

Varelager på 441.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 85.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Svagheder/udfordringer

Udfordringen har for os været, at det er mig som ejer, der har skulle stå for det meste. Det betyder også at fx. SoMe har været et område, vi som nævnt sagtens kunne have brugt mere tid på. Så det er en rigtig god mulighed at sætte ind der. Vi er allerede aktive på
• Facebook
• Instagram
• Nyhedsbrev sendes ud engang imellem – hosted af Squarespace – billigt og meget brugervenligt.

Ansatte:
I stedet for at have tre timelønsansatte, kan man nøjes med at ansætte én person på deltid, samt evt. en timelønsansat. Vi anbefaler, at det er bedst at drive forretningen i samarbejde med en evt. partner eller at man har én man kan sparre med i starten og så udvikle det derfra. Man kan evt. fra tid til anden tage praktikanter med speciale i SoMe og SEO.

Stærke sider

En del af vores succes er baseret på det positive og hyggelige møde med kunderne – store som små - og vi adskiller os fra andre større butikker, ved den grundighed, ærlighed og seriøsitet vi lægger i, at fodtøjet passer perfekt og er ergonomisk forsvarligt. Hos os køber man, fordi man ønsker det absolut bedste til sit barn, og vil være sikker på, at man er i gode hænder. Dette har bevirket, at vores kunder nærer stor tillid til vores ekspertise, og at vi ikke har behøvet at advisere så meget på SoMe.

Udover at vores fremgang skyldes en dedikeret indsats, har vi den styrke, at det er nødvendigt, at blive vejledt, få målt børnenes fødder, vurdere fodform, og prøve forskellige modeller, for at sikre at barnet får det korrekte fodtøj. Og fordi det er besværligt at købe sko til børn på nettet, og fordi sko ikke bør genbruges, er der er en konstant løbende efterspørgsel.

Det er både sjovt og spændende at være butiksejer, aldrig to dage er ens. Du er din egen chef. Du har mulighed for at træffe alle de vigtige beslutninger selv, og skabe dit eget personlige udtryk og vælge hvilke mærker og styles du har lyst til at føre. Der er gode muligheder for udvidelse og vækst.

Vision

Butikken er mit professionelle hjertebarn, og jeg har lagt rigtig mange timer i at få den op at køre. Lige fra start har jeg været dedikeret, og det har betydet, at der er skabt vækst og at jeg har kunnet hive løn ud fra første måned.

Jeg elsker den daglige kontakt med kunderne, og det er en fornøjelse, at være i selskab med alle de søde børn der besøger butikken hver dag. Desværre vil fysikken ikke rigtig, så jeg ser mig nødsaget til at lade nye hænder og dedikerede sjæle tage over.

Det betyder meget for mig, at butikken vedbliver som børnesko butik. Mine kunder gentager igen og igen, hvor meget de værdsætter at kunne handle lokalt og personligt, da de fleste har en travl hverdag.

Ved overtagelse vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe til i det omfang det er muligt, således at køber er klædt ordentligt på og trygt kan drive virksomheden videre. Det er i min egen interesse, at virksomheden fremadrettet fortsætter med at få succes.

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2495

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
31416

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
14-05-2019
Udbudspris 849.000 DKK