Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Flot butik og stor fast kundeskare i København

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Butikken har eksisteret i 4 år

Stærk veletableret butik med stor fast kundeskare og et godt ry i storkøbenhavn.

Butikken fører bl.a. kvalitetsmærkerne og ligger på en attraktiv adresse og har næsten ingen konkurrerende ligestillede i distriktet.

Økonomiske nøgletal

Vi har en god omsætning og indtjening, og vi vækster år for år.

Markedsføringskanaler

Stærke sider

En del af vores succes er baseret på det positive og hyggelige møde med kunderne – store som små - og vi adskiller os fra andre større butikker, ved den grundighed, ærlighed og seriøsitet vi lægger i, at fodtøjet passer perfekt og er ergonomisk forsvarligt. Hos os køber man, fordi man ønsker det absolut bedste til sit barn, og vil være sikker på, at man er i gode hænder. Dette har bevirket, at vores kunder nærer stor tillid til vores ekspertise, og at vi ikke har behøvet at advisere så meget på SoMe.

Udover at vores fremgang skyldes en dedikeret indsats, har vi den styrke, at det er nødvendigt, at blive vejledt, få målt børnenes fødder, vurdere fodform, og prøve forskellige modeller, for at sikre at man får det korrekte fodtøj. Og fordi det er besværligt at købe sko på nettet, og fordi sko ikke bør genbruges, er der er en konstant løbende efterspørgsel.

Det er både sjovt og spændende at være butiksejer, aldrig to dage er ens. Du er din egen chef. Du har mulighed for at træffe alle de vigtige beslutninger selv, og skabe dit eget personlige udtryk og vælge hvilke mærker og styles du har lyst til at føre. Der er gode muligheder for udvidelse og vækst.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3572

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
31416

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
14-05-2019
Udbudspris 849.000 DKK