Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Unik Blomsterforretning i stærk fremdrift sælges. Få julehandlen med ved hurtig handel

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Butik med god stigende omsætning sælges

Unik lækker blomsterforretning med stor overdækket udstilling, beliggende på indfaldsvej til centrum, i større by på Sydsjælland. P Pladser lige uden for døren og meget rimelig husleje, der er en rigtig god stigende omsætning med mange faste kunder.

Butikken ligger centralt placeret lige midt imellem 2 forskellige kapeller/kirkegårde og kun 500 til centrum, der er mange bestillinger til begravelser osv., så der er stort set intet spild på snitblomster.

Der er også mulighed for ekstra indtjening ved samarbejde med en af de mange bedemænd eller med medlemskab af feks. interflora eller euroflorist, hvis man har lyst til det, men ellers er det allerede nu en god levevej for en dygtig kreativ person.

Af hensyn til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere ønsker jeg ikke at oplyse den præcise beliggenhed på virksomheden, men jeg oplyser det gerne ved personlig kontakt gennem annoncen.

Butikken skal ses og opleves ;-) Kontant mig gerne for yderligere info

Økonomiske nøgletal

Nettoomsætning kr. 1.363.324 - Dækningsbidrag kr. 527.000 - Lønninger kr. 246.000 (kan spares ved selv at være i butikken)
tallene er fra 2018, men den daglige omsætningen er steget med ca 30 % i 2019

Overskud før skat: 140.000 DKK

Produktet

Kæmpe stor mulighed for at få en god og stabil levevej til en meget rimelig pris. Sælges kun pga. flytning.

Markedsføringskanaler

Har aldrig haft en eneste betalt annonce, kunder handler udelukkende i butikken via mund til mund anbefaleringer og butikken har ry for god service og lang holdbarhed på buketter og blomster. Der er altså et stort uudnyttet potentiale her.

Omkostninger

Husleje kr. ca. 50.000 årligt incl. vand
Forsikringer kr. ca. 10.000
Lønninger kr. 246.000 (kan spares ved selv at være mere i butikken)

Aktiver

Butikslokale 60 m2 inkl. baglokale med 3 gode arbejdspladser, skur/lager, kontor/frokoststue, toilet og ca. 30 km2 overdækket udstilling + ca. 12 m2 indhegning uden overdækning.

Varelager på 30.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg havde haft en pause på nogle år, efter 17 år som selvstændig i blomster branchen og jeg åbnede butikken i august 2015 med den ide om, at jeg stadig kunne passe min deltidsbeskæftigelse ved siden af. Der er dog blevet meget travlt i blomsterbutikken og jeg har nu personale på, men hvis man vil have en god levevej, så kræver det, at den nye ejer er der på fuld tid hvis man ønsker en indtrjening på mere end + 300.000 kr. - 500.000 kr., men så er der også rigtig gode indtjeningens muligheder med mange søde kunder. Alt kan stort set sælges i og fra butikken. Sætter du personale på og kun selv laver bestillinger, indkøb m.v., kan du pt. regne med et overskud på kr. 150.000

Markedet

Mange kunder pga. rimelige priser og stort udvalg

Svagheder/udfordringer

Pt. er der aldrig reklameret for forretningen, reklamen er gået fra mund til mund, da jeg ikke syntes jeg har tid til flere kunder. Men mulighederne for mere salg er mange, blandt andet via større eksponering på Facebook og evt. medlemskab af Interflora eller Euroflorist.

Stærke sider

Uafhængig forretning med billig husleje, gode leverandører og mange kunder

Strategi

Mange friske blomster til rimelige priser

Vision

Vision for ny ejer kan være mange, men der er allerede nu mange kunder til begravelse og et samarbejde med en af de mange bedemænd ville kunne give ca +500.000 pr. år, hvis det har interesse.

Ideel køber

Den ideelle køber er faglig dygtigt med nogle års erfaring, elsker blomster, er kreativ og har økonomisk sans. En entusiast eller et par friske mennesker ville være ideelt.

Offentlige spørgsmål

Denne annonce er inaktiv...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
678

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31919

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-10-2019
Udbudspris 225.000 DKK