Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Amazon FBA - Passiv forretningsmodel med indtjening - Omsætning: 1.900.000 DKK Årets resultat: ca. 400.000 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Forretningen er etableret og har stort potentiale for den rigtige køber

Køb min Amazon FBA forretning og tjen penge med meget få timers ugentlig arbejde.

Hvad er Amazon FBA?
Kort fortalt er Amazon FBA en forretningmodel hvor du kan producere et "private label" produkt f.eks. i østen, fragte produktet til et af Amazons varelagre og derefter få adgang til Amazons mange milioner købestærke kunder fra dag 1. Du slipper altså for rigtig meget arbejde og undgår at se dine varer.

Jeg stiftede i 2019 forretningen, hvor jeg har prøvet kræfter med 3 forskellige produkter. I dag sælger jeg kun et af disse produkter da det klarede sig langt bedre end de andre 2. Grundlæggende består min forretning i at jeg køber varer fra kina, fragter dem til et amazon lager i USA, sælger varen via Amazon til private og B2B kunder HELT AUTOMATISK uden problemer.

Ved at købe forretningen får du altså adgang til hele min færdigopbygget værdikæde: Leverandør, produkt, 3.part lager i USA, min "marketing/Amazon ekspert konsulent" som har hjulpet mig med at bygge forretningen fra starten. Ved at købe adgang til min forretning, undgår du at bruge alle mine "lærepenge" og den tid det tager for at opbygge et produkt med så mange reviews (+961 gns. 4,7/5 stjerner) som bryder igennem Amazons algoritme organisk.

Du får selvfølgelig adgang til et produkt og en forretning som har indtjening, men vigtigst af alt kan det her blive din start på skallering af nye produkter på Amazon med en hel portefølje af passive og profitable produkter i fremtiden.

Grunden til at jeg sælger virksomheden er fordi jeg er utrolig hængt op og 100% fokuseret i mit nyere partnerskab i en større virksomhed med store visioner.

Økonomiske nøgletal

2020:
Omsætning 584.547 DKK
Årets resultat: 170.419 DKK

2021 (regnskab er ikke færdigt endnu):
Omsætning: 1.900.000 DKK
Årets resultat: ca. 400.000 DKK
Solgte enheder (2-pack): Mere end 10.000 stk.

Overskud før skat: 400.000 DKK

Produktet

Spandex Table Cover
Produktet er utrolig simpelt. En elastisk borddug, som kan gøre "billige Harald Nyborg klap-borde" præsentable til fester, buffetborde, restauranter, messer og meget mere. Jeg har lige nu 7 farver (sort, hvid, mørkeblå, lyseblå, pink, bordeaux) Det vil være oplagt at udvide med flere farver hvilket leverandøren også er klar på.

Produktet har 961 anmeldelser med et gennemsnit på hele 4,7 ud af 5

Produktet indkøbes ved en leveringsdygtig leverandør, hvor jeg har opbygget en god personlig relation siden 2020. (Kina).

Produktet sælges i øjeblikket som en "2-pack" - 2 stk. spandex table covers til ca. 22-40 USD i udsalg på Amazon.

Personligt valgte jeg kun dette produkt udfra en dybdegående undersøgelse af b.la. følgende:
Efterspørgsel, konkurrence, "nemt at fragte", "holdbarhed/kompleksitet" og et perfekt prispunkt til ift. salg på Amazon. Jeg fik anbefalet af min Amazon konsulent at jeg skulle investere i netop dette produkt start 2020.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder produktet ved at søge efter det på Amazon.com

SEO-optimeret produktbilleder og beskrivelser gør at vi ranker fint samt opsatte PPC kampagner gør at vi kan indhente trafik. Produktet har en konverteringsrate på HELE 29-37% - )Amazons besøgende er meget langt i deres købsbeslutning).

Omkostninger

Virksomhedens primære omkostninger er følgende for 2021:
Indkøb af varer: 10 USD/2 pack - spandex table covers inkl. DDP fragt til Amazon lager I USA
Amazon FBA gebyrer: ca. 10 USD pr. salg
Annoncering på amazon: ca. 1.000 USD/md.
Betaling af min Amazon marketing/ekspert konsulent: mellem 0-100 USD/md.
Under 10.000 DKK til min bogholder (Simpelt regnskab med få posteringer).

Ideel køber

Den ideelle køber er en køber der forstår sig på online handel og fortsat optimere sine produkter mod Amazons algoritmer og salgsmetoder. Det er oplagt at introducere nye produkter og hyre min amazon konsulent/ekspert til at stå for dette.

Opstartshjælp

Jeg vil selvfølgelig gerne yde opstartshjælp, tage telefonen og give nogle råd og dele ud af min viden. Men det allerbedste er faktisk at benytte sig af min amazon ekspert/konsulent, som er utrolig skarp på alle aspekter på amazon FBA forretningsmodellen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3365

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
34709

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-02-2022
Udbudspris 549.000 DKK