Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Interesse- og indkøbskatalog til ældre og bofællesskaber

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce

Ideen med kataloget er at bringe viden og produktnyheder, der gør dagligdagen lettere, når den bliver lidt sværere for seniorer i ældreboligen og bofællesskabet. Bofællesskaber er i stærk fremgang navnlig for dem over 50. I slutningen af 80’erne kunne man tælle antallet af seniorbofællesskaber på to hænder. I dag er der mere end 8.000 bofællesskaber. Kilde: Ældre Sagen” Læs mere på www.sm.dk og https://www.aeldresagen.dk

Indkøbskataloget.dk har eksisteret i 4 år og bliver nu solgt til anden side, da jeg er 87 og gået på pension. ideen til hjemmesiden fik jeg, da Århus Kommune i 2006 udbød en priskonkurrence om fremtidens ældrecentre. Her deltog jeg og vandt en anden pris på kr. 30.000. Det blev grundlaget for hjemmesiden.

Jeg gennemførte en brevkampagne, hvor der blev sendt 50 breve til kundeemner indenfor hjælpemidler. Det skabte opmærksomhed, 2 ordrer og løfter for senere. Disse breve anvendes som mail til virksomhedernes ledere, salgs og reklamechefer.

På hjemmesiden kan du se, hvordan man tilmelder sig, hvad det koster for annoncøren og hvilke fordele han køber bl.a. gratis redaktionel omtale af hans produkter. (De omtaler, som fortæller, hvordan hans produkt hjælper ældre, skal bruges på de sociale medier)

Økonomiske nøgletal

Da der ingen drift har været siden en meget kort periode i starten, er der ingen nøgletal, men min spæde test i starten lover en rimelig succes. De ordrer, jeg fik, er ikke faktureret, idet jeg skrev i salgsmaterialet, at jeg først sendte faktura 3 måneder efter en beregnet indsamlingsperiode.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Indkøbskataloget er baseret på optagelse af firma og produktoptagelser fra virksomheder, der har ældre og bofællesskaber som målgruppe.
Der forventes ingen fysisk udveksling af aktiverne. Oplysninger til hjemmesiden udveksles med køber. Adgangsinformationer til Wordpress og materiale bliver tilsendt via mail fx brevskabeloner til kampagne; som nævnt ovenfor.

Markedsføringskanaler

Det er jo dyrt at markedsføre, uden at jeg i øvrigt kender omkostningerne. Jeg ved også at for at komme på Google og Facebook, skal der være gode artikler. Så jeg forestiller mig, at jeg kunne skrive til potentielle leverandører, at de ved optagelse ville få gratis tekstomtale af deres produkt, hvis de kunne angive, hvor det var en fordel for ældre eller ældreboliger. Derved fik jeg gratis det redaktionelle indhold, der skulle bruges til annoncering. Og lige meget hvad, der kom på Facebook eller Google, ville der jo være henvisning til Indkøbskataloget dk, og det ville så gavne alle kunderne. Så tænkte jeg, at leverandørernes optagelser jo formentlig kunne betale for de annoncer, jeg skulle bruge.
Ovenstående tekst har jeg ikke brugt, men ville bruge den i dag, hvis jeg kunne fortsætte.Produktliste oversigt:

Indkøbskataloget er baseret på optagelse af firma og produktoptagelser fra virksomheder, der har bofællesskaber og ældre som målgruppe.
Her finder du de produkter, der gør livet lidt lettere, når det bliver lidt sværere:
- BUSSER OG UDSTYR TIL BOFÆLLESSKABER OG HANDICAPKØRSEL
- BYGGERI, ARKITEKTER, ENTREPRISER OG RÅDGIVNING
- BYGGEMATERIALER, SIKKERHEDSUDSTYR, MATERIALER OG VVS
- EDB, COMPUTERE, MOBILTELEFONI OG KONTORUDSTYR
- ENERGIRIGTIGE PRODUKTER TIL ISOLERING OG OPVARMNING
- FØDEVARER OG ENGANGSARTIKLER TIL BOFÆLLESSKABET
- MØBLER OG INVENTAR TIL BOLIG OG FÆLLESRUM – INDE OG UDE
- STORKØKKEN-, KANTINE- OG CAFETERIAUDSTYR TIL BOLIGFÆLLESSKABET
- SUNDHEDSPRODUKTER TIL ÆLDREOMRÅDET
- KOSTTILSKUD/HELSEKOST MOD FORSKELLIGE LIDELSER
- ALTERNATIVE BEHANDLINGSTILBUD
- HANDICAPHJÆLPEMIDLER TIL BOLIG OG DAGLIGDAG
- RENGØRINGSMIDLER, RENGØRINGS -MATERIEL OG RENGØRINGSSERVICE TIL BOFÆLLESSKABET
- VASKEANLÆG, VASKEUDTILBEHØR, VASKEMIDLER, SERVICE OG SKYLLERUMSUDSTYR

Omkostninger

Indkøbskataloget styres af Wordpress med en begrænset årlig udgift, som nedlægges, hvis ikke den sælges videre. Ved snarlig overtagelse kan jeg være behjælpelig med kortvarig gennemgang af hjemmesidens menu og indhold samt forretningsmodellen omkring annoncering fra brancheleverandører.

Aktiver

Virksomhedens aktiver ligger i et grundigt salgsmateriale i form af breve til alle målgrupper.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1039

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30850

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
12-01-2019
Udbudspris 5.500 DKK