Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Jobportal (CV database) med stabil trafik

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
CV database med danskere, der ønsker at arbejde i Norge

CV databasen er udviklet med ét formål: At indsamle CV'er fra danskere, der er interesserede i at arbejde i Norge.

Der er allerede et sted mellem 300 - 400 CV'er i databasen og der kommer nye CV'er ind dagligt. Hjemmesiden er professionelt SEO optimeret så al trafik er 100% gratis.

Hjemmesidens økonomiske potentiale er stort: En dygtig rekrutteringsmedarbejder kan placere 1 - 4 kandidater om måneden. Hovedreglen er, at man tager mellem 10 - 25% af kandidaternes årsløn i kommission. Så hvis du hver måned kan placere eksempelvis 2 kandidater med en årsløn på NOK 450.000 til 20%, får du NOK 180.000 per måned.


Konceptet kan i drives i fritiden og behøver således ikke at være en fuldtidsstilling fra dag 1.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen kan genereres på flere måder, men de mest almindelige er følgende:

- Rekrutteringsvirksomhed, hvor man tager kontakt til norske arbejdsgivere og finder danske kandidater til dem. Hver gang man placerer en kandidat aflønnes man med en procentdel af kandidatens årlige løn hos den nye arbejdsgiver (typisk 10 - 25%). Placerer man f.eks. en sygeplejerske, som får NOK 480.000 om året med en kommision på 20%, har man tjent NOK 96.000. En dygtig rekrutteringsmedarbejder kan som hovedregel placere 1 - 4 kandidater per måned.

- Jobopslag fra Norske arbejdsgivere, hvor man fakturerer et fast beløb for en periode på f.eks. 30 dage eller 60 dage. Et eksempel kan være 1 annonce i 30 dage for DKK 1.500.

- Shortlists, hvor en norsk arbejdsgiver søger en bestemt kandidat - f.eks. en sygeplejerske - og man finder eksempelvis 10 sygeplejersker i databasen mod et honorar. Et eksempel kan være 10 kandidater for DKK 3.000.

Produktet

Norge er en af de mest populære destinationer for danskere, der vil arbejde i udlandet. Dette skyldes især, at der:

- Er bedre lønninger
- Er bedre arbejdsforhold
- Ikke er nogen sprogbarriere
- Ikke er langt til Danmark

Langt de fleste danskere som ønsker at arbejde i udlandet, gør sig nogle overvejelser omkring, hvor de gerne vil arbejde, hvilken løn de vil have, hvor længe de vil være væk osv. I mange tilfælde falder valget på Norge, fordi det er praktisk, velbetalt og tæt på Danmark.

Der findes imidlertid sparsomme informationer på internettet om at arbejde i norge. Her tænkes ikke blot på at finde job, men også løn, skat, pension, arbejdsløshedsydelser osv. Vores hjemmeside giver svar på en lang række af disse spørgsmål, hvilket giver de besøgende et incitament til at indsende deres CV.

Markedsføringskanaler

Hjemmesiden markedsføres udelukkende vha. SEO og der er derfor ingen udgifter til markedsføring. Trafikken og mængden af CV'er der indsamles, kan naturligvis øges med betalt markedsføring.

Omkostninger

Omkostningerne begrænser sig på nuværende tidspunkt til hosting og DK-hostmaster, som beløber sig til ca. DKK 200,- pr. år.

Aktiver

Virksomheden består kun af en hjemmeside og kan derfor drives fra hvor som helst!

Virksomhedens historie

Jeg bor i udlandet på 10. år og startede hjemmesiden fordi jeg havde planer om, at starte en rekrutteringsvirksomhed med speciale i danskere, der søger mod udlandet samt eksisterende udlandsdanskere.

I det land jeg bor i, er der imidlertid meget strenge krav til opstart af virksomheder inden for HR og rekruttering, og det satte en stopper for mine ambitioner inden for branchen (jeg har ingen relevant uddannelse inden for HR og rekruttering).

Jeg er dog fortsat 100% overbevist om, at der er et marked inden for rekruttering af danskere i udlandet og der for den rette køber her foreligger en god mulighed.

Ideel køber

Den ideelle køber har:

- Allerede en rekrutteringsvirksomhed (og ønsker evt. at udvide til udlandet)
- En baggrund inden for rekruttering og ønsker at blive selvstændig
- Et meget stort ønske om at blive selvstændig inden for rekruttering, men mangler en specifik niche

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1967

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
30026

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-05-2018
Udbudspris 20.000 DKK