Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Pizzeria i Aalborg med god omsætning til salg - Vi omsætter for mere end 1.4 millioner kroner om året.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
Mere end 90% af vores omsætning kommer fra pizzaer. - Dækningsgrad på 40-45%.

Et af Aalborgs ældste pizzeria med rigtig god omsætning til salg. Nuværende åbningstider er i hverdagene fra kl. 15 - 22 og i weekenderne fra kl. 12 - 22. Der er indkøbt nye maskiner, inventar løbende og butikken er blevet total renoveret inden for de seneste 5 år.

Vores pizzeria er ikke tilmeldt hverken hungry eller just-eat, men vi har alligevel en god eksponering på nettet. Vi har en facebook side som der er plads til at optimere. Vi har opbygget en god og stor kundebase som bestiller ved personlig fremmøde eller over telefon. Vi tilbyder også udbringning til kunderne for at levere en bedre service.

Kontakt os for at få flere oplysninger omkring forretningen.

Økonomiske nøgletal

Vi omsætter for mere end 1,4 millioner kroner om året, og vi har en dækningsbidrag på 40-45%. Der er altså mulighed for at tjene gode penge for den rette person, som har lyst og driver til at drive denne forretning.

Produktet

Vi laver kvalitets pizzaer som også kan fås i fuldkornsbund. Vi har optimeret vores opskrifter igennem årene og fokuseret på at skabe nogle lækre pizzaer. Vi har optimeret vores menukort i forhold til det kunderne efterspørger og har lavet nogle unikke pizzaer.

Mere end 90% af vores omsætning kommer fra pizzaer, men vi tilbyder også mad indenfor andre kategorier for at udvide vores sortiment. Det tæller blandt andet sandwiches, en grillret og kebab.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Vores primære omkostninger er til indkøb af varer, personale og husleje.

Aktiver

Virksomhedens aktiver tæller inventar for mere end 100.000kr, et godt brand da vi er et af Aalborgs ældste pizzeriaer, en stor kundebase og et godt ry i byen.

Varelager på 40.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3473

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30585

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
04-11-2018
Udbudspris 550.000 DKK