Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Top 15 eSport organisation

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
1½ år gammel Counter-Strike organisation, placeret top 15 i Danmark

Her er chancen for hurtigt, nemt og billigt at komme med på bølgen indenfor eSport.

eSport har set en eksplosiv vækst de senere år, og specielt i Danmark har udviklingen taget fart. Markedet har mange retninger, og der er hurtig mulighed for en effektiv profilering.

Organisationen har et eSport hold indenfor computerspillet Counter-Strike, og har i mere end et halvt år været stabilt placeret indenfor top 15. Spillerne har spillet sammen i over et år, og er på kontrakt frem til slutningen af året.
Holdet deltager på næsten dagligt basis i turneringer eller liga'er, hvor udvalgte kampe bliver vist for interesserede seere - et glimrende sted til eksponering, da der både er mulighed for lokal og international markedsføring.

Der er et hav af muligheder med Organisationen - om man vælger at gå for branding effekt, ved f.eks. at være hovedsponsor for holdet, eller satser på den sportslige del af forretningen, så er det næsten kun fantasien der sætter grænser for udviklingsmuligheder. Derfor stiller vi også gerne os selv til rådighed, i forbindelse med rådgivning om potentielle muligheder.

Organisationen har en kontrakt med en hovedsponsor, hvis ejerkreds også er i Organisationen, denne kan forlænges/genforhandles under de rette forudsætninger.

Organisationen har komplet website, velfungerende sociale medier, spillertrøjer, lejede servere, og de basale nødvendigheder, man skal have for at kunne fungere som et semi-professionelt Counter-Strike hold.

Økonomiske nøgletal

Da virksomheden er en Organisation er indtægter enten fra sponsorater, eller præmiepenge.
Da ét af organisationens formål var at promovere en ny startet webshop, er indtægterne kommet fra sponsorat herfra.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Organisationen er indenfor eSport - altså elektronisk sport, eller mere retvisende; computerspil på konkurrenceplan.
eSport har udviklet sig gennem 20 år, fra at være små begivenheder i gymnastiksale, med præmiepuljer på 20.000,-, til i dag hvor det bliver en mere og mere anerkendt sport. Det er ikke unormalt at disse turneringer har præmiepuljer på 500.000$, og bliver afholdt i store arenaer, f.eks. som vi så i en fyldt Royal Arena i November.

Organisationen har et eSport hold indenfor Counter-Strike, men der er ingen begrænsninger for hvilke spil, eller hvor mange hold man kan have under sit navn.
Holdet har 5 spillere, som selv står for træning, kampe, taktikker og alt hvad dertil hører. Det er altså kun forretnings delen der skal drives, selvom man selvfølgelig skal være opmærksom på at holde sine spillere/ansatte glade og motiverede.

Markedsføringskanaler

Markedsføringen sker via kampe og turneringer. Når vi spiller kampe, bliver der altid skrevet nyheder om disse, på diverse Counter-Strike nyheds sider, der bliver streamet kampe live til alt mellem 100-3.000 seere, og så er der selvfølgelig markedsførings værdi i trøjerne, logo'et, website, twitter etc.

Vi har f.eks. lige været til en turnering i Herning, holdet blev nummer 5, og både på sponsor- og organisationens website var der markante stigninger i antal clicks.

Omkostninger

De fleste af omkostningerne er allerede afregnet, i det spillertrøjer, og tidligere turneringer er betalt for. Derfor er fremtidige omkostninger 2 turneringer (1 i Marts, 1 i September), og evt. lejeudgift for spillerserver (typisk 1500,- pr. år.)

Inventar på 2.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1295

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29588

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-02-2018
Udbudspris 0 - 50.000 DKK