Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Ratingportal til golf interreserede!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Ratingtjeneste til anmeldelser af danske golfbaner

Der sælges en ratingtjeneste til rating/anmeldelse af alle golfbaner i Danmark. Der er udviklet en App (både android og ios), database, hjemmeside og Facebook profil. Udover et dansk domæne har vi tillige sikret 6 domænenavne. Der er udviklet Widget med klubbernes individuelle rating, som kan tilknyttes disses respektive hjemmesider.

Site, App og tilhørende database kan også danne grundlag for andre rating tjenester med fokus på specifikke brancher, aktiviteter eller emner.


Produktet

Vi ønsker at sikre, at alle golfspillere skal få den bedst mulige oplevelse ved en runde golf, uanset hvilken bane der spilles i Danmark, og uanset hvilket handikap du har. Anmeldelserne vil således afspejle både den meget erfarne med et lavt handikap og nybegynderen, med væsentlige andre krav og tilfredshedsparametre. Ved at det er brugere på alle niveauer der rater, får man en guide enhver kan identificere sig med og det er ikke subjektive anmeldelser lavet/udvalgt af klubberne selv.

Markedsføringskanaler

Markedsføring er primært fortaget via facebook

Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vores vision med virksomheden er, at få den bedst mulige oplevelse ved en runde golf, uanset hvilken bane der spilles i Danmark, og uanset hvilket handikap du har. Målet har været, at skabe øget fokus på kvaliteten af banerne og at være et værktøj til både spillere og klubber. Dette vil kunne spredes ud til at gælde for alverdens baner jorden rundt, og ligger som en indlejret tanke i forretningsmodellen.
Vi har været i gang i fire sæsoner, men grundet tidsmangel, har vi ikke fået lagt det arbejde og energi i tjenesten som er nødvendig. Derfor har vi besluttet, at afdække muligheden for, at virksomheden kan blive løftet til næste niveau.

Strategi

Der er en businessplan tilgængelig for den fremtidige drift, og en detaljeret strategiplan, som ligger klar til gennemførelse.

Vision

Vores vision med virksomheden er, at få den bedst mulige oplevelse ved en runde golf, uanset hvilken bane der spilles i Danmark, og uanset hvilket handikap du har.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være en der kan drive promoveringen mod spillerne for at skabe et volumen. Det kunne være en der vil kunne kombinere og udnytte den direkte adgang til dedikerede golfspillere, mht. udstyr, gadget, rejser eller lignende der er relateret til golf.

Der ligger også en oplagt mulighed for at bringe ratings udenlands evt. i samarbejde med rejsebureauer, der kan bruge anmeldelser i deres markedsføring af golfturer.
Køber kan eksempelvis være:
* Privatperson der ønsker at skabe en platform for anmeldelser af golfbaner
* Online butik med golfudstyr/tøj etc.
* Rejsebureau
* Rejsearrangør af golfrejser

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1424

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29773

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-03-2018
Udbudspris 1.000 DKK