Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Værkstedsbutik Guld og Sølv

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Værkstedbutik på Gågaden i Silkeborg

Efter 45 år som aktiv guldsmed og 22 fantastiske og berigende år som selvstændig, ønsker jeg nu at afhænde min værkstedsbutik.  Butikken er en af de få forretninger i landet, og den eneste i området, der har et aktivt guldsmedeværksted i forretningen.

Guld og Sølvværkstedet har en stor og trofast kundegrundlag i det midtjyske område.
Med værkstedets viden og erfaring løses langt de fleste opgaver inden for design og fremstilling af nye smykker og med mulighed for at anvende kundens eget guld. Det helt personlige og unikke smykke designes og fremstilles i tæt dialog og samarbejde med kunden. Butikkens succes tager udgangspunkt i håndværket, faglige vejledninger og vurderinger samt reparationer og ny fremstilling.

Butikkens succes bygger også på en hyggelig atmosfære med fokus på at bestilling og køb af smykker er en positiv og behagelig oplevelse.

Varelageret består af gode standardvarer, som er indkøbt med stor faglighed samt smykker fra egen produktion og/eller eget design. Butikkens lokale er en ejerlejlighed i en sund ejerforening med blandet bolig og butikker. Lokalerne kan enten overtages på en fast lejekontrakt eller lokalerne kan købes og indgå om en del af handlen.

Den rette ejer kan ansætte en butikschef/guldsmed/håndværker, og skabe en god forretning. Samtlige af virksomhedens produkter og brands medfølger i handlen og nuværende ejer medvirker til overdragelse af viden og kundekreds.

Prisen for butik inkl. værksted er ualmindelig attraktiv. Tilbagebetalingstiden er under 2 år for den rigtige køber!

Interesserede er meget velkomne til at aftale besøg i butikken og kan få udleveret årsregnskab værdisætning og yderligere oplysninger der kunne ønskes.

For yderligere information kan jeg kontaktes gennem annoncen.

Varelager på 700.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Ejendomme ikke inkluderet på 875.000 kr. Sælger vil gerne sælge ejendommen men den er ikke en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1461

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
28756

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
15-10-2017
Udbudspris 500.000 DKK