Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Gennemført affiliatesite indenfor A-kasser

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Veludviklet portal til sammenligning af a-kasse udbydere

Ny-etableret affiliatesite på et spændende marked for sammenligning af a-kasser sælges. Siden er opsat med tilpassede feeds, samt en skabelon udviklet helt fra bunden i CMS Wordpress. Siden har et stort potentiale, som med den rette indsats, herunder content forfatning, samt marketing (primært SEO, Adwords & Facebook), kan man lave en super fornuftig passiv indkomst gennem denne platform. Platformen er skræddersyet til formålet, som er yderst nem at betjene i backend. Du får med andre ord en gennemarbejdet platform, som er klar til at overtage a-kasse markedet.

Økonomiske nøgletal

Siden har på nuværende tidspunkt, som tidligere nævnt ingen omsætning. Dog er der gode muligheder for at pushe omsætningen gennem annoncering.

Produktet

Affiliatemarketing er en spændende branche, hvor man med den rette arbejdsindsats kan skabe sig en fornuftig passiv indtjening. A-kasse branchen er spændende, da der gives høje kommisionspriser pr. lead (400-800 DKK), som afregnes direkte igennem de respektive affiliateprogrammer. De nuværende a-kasser, som ligger på siden kommer gennem et tilpasset feed fra Adservice - dog er der ingen begrænsninger her, hvorfor du blot kan tilføje yderelige programmer fra andre udbydere.

Siden er bygget op fra bunden i en professionel udviklet Wordpress skabelon, hvorfor den ikke har unødvendige features og plug-ins, hvilket gør at siden både er hurtig, samt responsive på alle platforme.

Siden har på nuværende tidspunkt ingen omsætning, da den er ny etableret. Du investerer derfor ikke i tidligere omsætning, men i en platform som er køreklar. Der er gode muligheder for at arbejde med SEO som den primære strategi, men også gode muligheder for detaljeret annoncering på både Adwords såvel som Facebook.

Din primære indtægt kommer gennem sammenligningsfunktionen, som er omdrejningspunktet for siden. Her opdateres priserne automatisk, hvilket giver et reelt billede af priserne. Medlemsfordele mfl. er også fremhævet i sammenlingingen. Der er ligeledes opsat en simpel søge-funktion, hvor du kan vælge en række muligheder såsom "Gratis for studerende" samt skrue på prisen. Denne er også manuelt udarbejdet, hvilket gør den yderst funktionel.

Markedsføringskanaler

Den mest oplagte kanal er helt afgjort den organiske del af Google (SEO).

Ønsker man hurtig og effektiv trafik, så vil det være oplagt at købe annoncer på Facebook eller Adwords.

Omkostninger

At drive et affiliate site har ingen direkte omkostninger udover hosting og domæne, som årligt ligger under 500 DKK.

Hvis man vælger at annoncere, så kommer der selvfølgelig en merpris her.

Strategi

Strategien for siden har været den organiske del, da den betalte del godt kan være dyr i netop denne branche.

Ideel køber

Den ideelle køber har indsigt i hvordan der arbejdes med SEO samt annoncering, hvilket vil være nødvendigt for at kunne generere besøgende til siden.

Det er et plus, hvis du har indsigt i hvordan du behandler feeds, for at på denne måde at kunne videreudvikle, samt udvide med flere samarbejdspartnere. Alternativt hjælper vi gerne med denne del.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1228

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29951

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-05-2018
Udbudspris 21.000 DKK