Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 185.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Få 3 tilbud på personlig træning, Online platform - Omsætning: 160.000 kr. Overskud på 115.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Over 170 trænere og stor organisk vækst på få år.

Få 3 tilbud på personlig træning site med over 170 trænere tilknyttet – Stor organisk vækst på få år, på et marked med stigende efterspørgsel.
Vil du hjælpe folk med at opnå deres sundhedsmål? Virksomheden hjælper alle, med at finde den helt rette personlige træner eller kostvejleder.
Websitet er en 3 tilbuds portal inden for personlig træning med mere end 170 trænere tilknyttet i hele Danmark.

Siden blev lanceret i starten af 2015 og siden da er næsten 3600 personer blevet matchet med en personlig træner.

Siden har mere end 100 artikler og blogindlæg (mange på mere end 2000+ ord) omkring kost, træning, sundhed, markedsføring for sundhedsprofesionelle, et stort øvelseskartotek, samt en velholdt facebookside med over 3200 medlemmer og god interaktion. Platformen har i dag knap 20.000 unikke besøgende månedligt.

Platformen har en score på Trustpilot på 9,6 med knap 100 kundeanmeldelser. Ligeledes har vores tilknyttede trænere indhentet mere end 110 anmeldelser på deres profiler på vores platform.
Der medfølger kontakt til vores freelance udvikler, som kender koden og har bistået udviklingen af nye funktioner på sitet.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden nåede allerede i 2016 en omsætning på knap 160.000 med et overskud på 115.000 kroner. I 2017 skabte vi en organisk vækst, der har givet øget antal leads på sitet, trods en betydelig reduktion i betalt markedsføring. Der blev i 2017 og 2018 brugt 0,05% af det beløb, som blev brugt i 2017.

Overskud før skat: 58.969 DKK

Produktet

Websitet er en 3 tilbuds portal inden for personlig træning med mere end 170 trænere tilknyttet i hele Danmark.
Virksomheden modtager henvendelser fra personer, som søger en personlig træner, hvorefter disse henvendelser kommer i udbud blandt virksomhedens tilknyttede trænere. Trænerne kan frit læse om kundeemnerne og efterfølgende frikøbe kontaktoplysningerne på de kunder, de ønsker at kontakte. Der er altså ingen opfølgende arbejde, med at holde øje med trænerne.

Hele platformen er udviklet, til at være ”plug n’ play” for alle trænerne. Der er altså ingen nye systemer de skal sætte sig ind i, i en allerede travl hverdag ude blandt klienterne. De skal blot huske en adgangskode og login.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig online, og trafikken er primært organisk. Dertil kommer en del trafik direkte og gennem nyhedsbrev, samt fra Facebook.

Virksomheden har en profil på Trustpilot med 87 anmeldelser, og en score på 9,6

Omkostninger

Hosting, SMS gateway, betalingsservice

Aktiver

Der er tale om salg af aktiver og ikke selve nuværende selskab CVR, da der har været kørt forskellige aktiviteter i driftselskabet.

Virksomhedens historie

Virksomheden er oprindeligt stiftet for, at hjælpe kunder med at finde den rette personlige træner eller kostvejleder. De nuværende ejere købte virksomheden for 1,5 år siden, og har brugt mange timer på, at forbedre alle tænkelige aspekter af virksomheden - fra udvikling af nye funktioner på platformen, øge antallet af personlige trænere og kostvejledere, forbedre SEO osv.

Markedet

Virksomheden er på et lukrativt marked, som er stærkt voksende. 34% af danskerne er medlemmer af et fitness center, og flere investerer mellem 400 og 2000 kroner per time for en personlig træner. Fitness World har udtalt, at de har oplevet mere end en fordobling i afsætning af personlige træningstimer fra 2016 til 2017. I samme kæde arbejder man på, at have 500 personlige trænere ansat i 2019 (tallet var 200 i 2016), og Fitness DK melder om samme tendens.

»Personlig træning er mere populært end nogensinde før. Det er ikke længere et luksusprodukt reserveret for kendte mennesker og atleter,« siger Leon Frank Vasegaard Hutchinson, der er ansvarlig for personlig træning i fitness dk.

Selvom de kommercielle centre byder ind med billige personlige trænere, så opsøger kunder gerne mere kvalificerede personlige trænere via vores platform, og er villige til at betale mere for den rette service.

Omvendt er markedet præget af mange personlige trænere, som er fagligt dygtige, men ikke har primære kompetencer ift. salgsarbejdet, hvorfor de ser vores platform som en fantastisk mulighed for, at opbygge et kundeklientel eller fylde deres kalender ud.

Vision

At positionere sig som det foretrukne mellemled mellem de personlige trænere og klienterne som søger dem. Klienterne lever i en uoverskuelig skov af personlige trænere, som den almene dansker ikke kan navigere rundt i. Det hjælper platformen dem med, da vi ikke kun hjælper i den rigtige retning men også sørger for det gode match.

Trænerne hjælper vi ved, at varetage nogle af de opgaver som de ikke er gode til. Her i blandt at finde nye kundeemner når man er nyopstartet træner - eller langsigtet at skabe en onlinetroværdighed via vores ratingsystem, så erfaren trænere kan nyde godt af platformens andre fordele.

Sitet har allerede bevist, at vi kan skabe de gode match, have organisk tilgang af både trænere og klienter.
Det næste step som allerede er taget, er at styr deres omdømme og klientoplevelser, via de værktøjer som nu er blevet udviklet til plusmedlemskabet.

Ideel køber

Den ideelle køber af sitet, behøver ikke at være en ekspert i fitness branchen. Sitet kommer med køreklare manualer og arbejds tjeklister til alle procedurer. Alle funktioner på sitet er "plug n' play" så der er heller intet must om den store tekniske snilde.
Det kræver blot en basal forståelse for enten træning i sig selv, eller fitnessbranchen generelt. Blot for at kunne forstå klienterne og trænernes behov. Sitet er en "få 3 tilbud" platform som nu også har et abonnement baseret tjeneste, som trænerne kan få store fordele fra.

Opstartshjælp

De nuværende ejere ønsker at forlade platformen helt, da vi skal nye veje. Vi ser dog helst at den bliver vidergivet, da der er stort potentiale og vi er glade for det som er blevet skabt.

Eventuelt oplæring kan alt efter behov, være en del af købesummen. Som udgangspunkt er det inkluderet, men det kommer selvfølgelig an på omfanget og hvordan hele overdragelsen bliver. Vi står til rådighed på telefon og mail.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3390

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
30256

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-08-2018
Udbudspris 185.000 DKK