Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Affiliate website - Omsætning: +470.000 kr - solgt løsninger til i alt 3.510 kunder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Hele landet
Gem annonce
Indenfor telefoni, internet, tv, el og fagforening

Affiliate website indenfor telefoni, internet, tv, el og fagforening. (Man kan altid ligge flere ydelser ind i sortimentet)

Der er omsat for + 470.000kr fra maj 2018 til oktober 2018. (Virksomheden står på standby pga. manglende tid, jeg har valgt at fokusere på min hovedforretning)
Potientialet er stort hvis man gider at ligge det rigtige arbejde i det. Også er der masser af unikke muligheder for at udvide. (Læs mere om dette længere nede)

Virksomheden kan styres fra en computer og telefon ligegyldigt hvor man er.

Det hele står klart så man faktisk kan tjene penge samme dag som man overtager.

Økonomiske nøgletal

Der er omsat for + 470.000kr fra maj 2018 til oktober 2018.

Det er lidt svært at sige hvor meget vi har tjent, da vi har brugt masser af penge på udvikling og test, som ikke er nødvendigt mere.
Vi har også haft en dyr husleje, da vi har flere virksomheder. Dette er ikke nødvendigt for denne virksomhed.

Alt i alt har vi haft mange udgifter som er unødvendig for den kommende ejer.

Jeg er villig til at hjælpe den nye ejer i gang og komme med gode råd og ideer.

Der er et regnskab tilgængeligt fra juli 2016 - 2017 som viser et stort minus, og ingen omsætning.
Som tidligere nævnt er det fordi vi kun har udviklet på konceptet og ikke tænkt på salg. Det samme gælder for første halvår 2018 (1/1 - 30/4).
Derfor stiller jeg min revisor fra EY Ernst & Young til rådighed og som kan forklar at der er et positivt driftsresultat.

Produktet

Websitet tilbyder et gratis medlemskab til private, efter kunden er blevet medlem, har vi nogle informationer på kunden, og på den måde kan vi give vedkommende et tilbud indenfor: telefoni, internet, tv, el og fagforening.
Hvis kunden vælger at skifte får vi et kickback fra trejdepart (mellem 400 - 650 kr eks. moms. pr ydelse, dvs. hvis kunden skifter sit telefoni, internet og tv så kan man tjene +1400kr eks. moms på den kunde.)

Der er flere forskellige muligheder for salgskanaler: Online, gadesalg, telemarketing og gennem vores dropshipping shop.

Antal kunder der er solgt direkte til: 1729 (med permission til at kontakte via sms, e-mail, telefon)
Antal Kundeemner: 295 + 1486 (med permission til at kontakte via sms, e-mail, telefon)
I alt = 3510

Det hele står klart så man faktisk kan tjene penge samme dag man overtager.

Der er arbejdet på en yderligere tilføjelse til websitet, så man kan tjene endnu flere penge.
Vi har lavet en dropshipping webshop, her var planen at tilbyde vores nuværende medlemmer at betale et lille månedligt beløb også få mulighed for at købe alt på shoppen til en meget billig pris. Der er også mulighed for at sælge varerne på shoppen til alle andre kunder til almindelig pris og tjene på det, hvis så de vælger at blive medlem og betale et lille beløb om måneden, så kan de også købe varerne til en bedre pris. derudover får vi også mulighed for at kontakte kunde med henblik på at spare dem penge på deres faste udgifter og tjene endnu flere penge den vej.

(Dropshipping, dvs. du ikke skal købe vare, du skal ikke have vare på lager og du skal heller ikke sende vare) – Når en kunde køber en vare fra din shop, bliver den automatisk sendt videre til den shop vi har et samarbejde med og de sender varen. Du modtager pengene på din konto når varen er sendt, herefter modtager du en faktura fra din samarbejdspartner, på de produkter de har sendt ud til dine kunder.
Det er godt for cashflowet i virksomheden.

Shoppen har ikke været online endnu, den står næsten klar, der mangler små ting også skal der sættes vare ind med tekst og billeder.
Der er forhandlet flere aftaler med dropshipping, med flere forskellige shops i Danmark.
Dette kan udvides så meget som man nu gerne vil, ved at kontakte andre shops og lave aftaler med dem.

Markedsføringskanaler

Vores kunder er kommet ind ved direkte kontakt enten via gadesalg eller via telesalg som vi selv har stået for. (3 fuldtids medarbejder)

Der er stor muligheder for online salg (E-mail, sociale medier, mm), siden er klar til det og er lave meget brugervenligt til at generere kunder. (Vi har haft en UX ekspert til at lave designet)

Vi har fået få henvendelser via websitet lige knap 100 stk, hvor vi har konverteret +60%.

Omkostninger

1. it, hosting, e-mails = ca. 1.000,-/Måned
2. Mailchimp = 50 € /Måned

Virksomhedens historie

Der er blevet brugt mange timer på denne virksomhed faktisk har jeg brugt over 3 år på at finpudse konceptet, der er blevet brugt mange penge på udvikling af systemer og website, alt er kodet fra bunden.

Jeg må indrømme at jeg havde en forkert strategi fra starten, da jeg gerne vil have at det hele skulle være perfekt, så jeg tænkte ikke på salg men kun på at det skulle se godt og og konceptet skulle være gennemtænkt. Så jeg har gået i 2,5 år på at arbejde og bruge masser af timer og rigtigt mange penge på selve ideen uden at sælge. Salget startede først medio april 2018. Men det er til fordel for den nye ejer da det hele står klart nu. Der skal ikke bruges penge og man kan starte med at tjene penge fra dag 1.

Ideel køber

Den næste ejer kan være flere forskellige typer, jeg beskriver nedenunder 2 typer som jeg mener kunne passe ind:

1. En eller flere personer som gerne vil starte selvstændigt op, uden at skulle bruge mange måneder eller år på at komme igang, og gerne vil tjene penge fra dag 1.

2. En virksomhed som allerede laver noget lignende, men gerne vil udvide.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder gerne min hjælp til at komme igang, jeg har selv nogle gode ideer og råd jeg kan komme med.

Det skal så siges at jeg ikke kommer til at blive i virksomheden, da jeg driver min anden virksomhed med over 80 timer om ugen.
Men jeg vil stå til rådighed på telefon og mail. (Dette kan aftales nærmere med mulig køber)

Som tidligere nævnt jeg har lavet rigtigt mange fejl i de første par som jeg har lært meget af og det har også kostet mig dyrt, jeg mener selv at jeg kan komme med mange gode ideer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2846

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
30725

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-12-2018
Udbudspris 280.000 DKK