Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webbureau i Thailand - Partnerskab(33%) 40 tkr. eller 100% salg 80tkr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Udlandet
Gem annonce
Arbejder du med web udvikling, salg, projektledelse eller lignende, og har lyst til at flytte til Thailand?

Pris: 33% Partnerskab 40tkr. - 100% salg 80tkr.

Vores kerneområde udvikling og support af Prestashop og Wordpress, men vi har også andre små område som let kan udvikles og plejes med flere resurser eks. SEO, AdWords. De fleste kunder er fra Danmark.

Virksomheden har siden 2014 vokset stødt UDEN investering i marketing, men blot med gode placeringer på google på relevante søgeord, og henvisninger fra tilfredse kunder.

I flere perioder om året får vi flere henvendelser end vi kan klare, efterår og specielt op mod jul er der tryk på.

Vi er i slutfacen med at udvikle en web service/app, der vil skabe mersalg på 3 forskellige områder. Denne service vil blive lanceret Danmark i år. Og det er planen at den skal være spydspidsen ud til det engelsktalende marked.

Vi har brugt en del resurser på at lave marketing materiale både for den nye service, men også kernevirksomheden. Både på dansk og engelsk. Men jeg vil ikke lancere det før der er flere danske hænder, enten i form af en medarbejder eller en partner.

For at bringe virksomheden til næste skridt søger jeg en ambitiøs forretningspartner med flair for enten webudvikling, projektledelse, online marketing, kundehåndtering eller en kombination af disse.

En ideel partner er en der har lyst til at flytte til Thailand.

Firmaet har 2 arbejdstilladelser der kan benyttes til udenlandske ansatte.

Opdatering: På baggrund af flere henvendelser er det er vigtigt for mig at understrege at...

Jeg søger primært en 33% partner, der har lyst til at flytte til Thailand, og blive del af en allerede succesfuld virksomhed. En partner med kompetencer der komplimentere mine, som har lyst til at bygge videre på et godt fundament. Dette er mit ønske foretrukne scenarie.

Når jeg alligevel er på markedet, hvorfor ikke sætte 100% muligheden på banen. Er der et dansk firma, der ser fordele i at investere i mere kapacitet i form af et team af kompetente udviklere/designere til lave omkostninger, og den rigtige konstruktion kan findes, så vil jeg ikke holde mig tilbage.

Da jeg har masser af ideer og projekter, eks. appen, så har jeg rigeligt at tage mig til hvis webbureau delen af firmaet bliver solgt. Som eksempel solgte vi i 2017 for 170 00 kr. "lær engelsk bøger" i Thailand, en del som ikke hører med i et salg, da jeg så vil fokusere mere på dette.

Økonomiske nøgletal

Meget attraktiv dækningsbidrag per solgte udviklingstime. Derfor er ambitionen at ansætte flere medarbejdere i 2019.

Produktet

Vi laver primært webudvikling og support i Prestashop og Wordpress.
Dertil laver vi også lidt SEO og AdWords.
Når vi ikke har så travlt, så sætter vi telefonnummer på hjemmesiden, og så kommer der hurtigt nye henvendelser. Men har vi travlt så fjerner vi telefonnummeret, så kommer der en mindre strøm henvendelser via mail. Målet er naturligvis en dag at holde telefonen åben for ALLE henvendelser hele tiden.

Vi laver også online marketing, men dette område er ikke i fokus, selv om der både er henvendelser, behov og potentiale for dette område.

Den nye service/app vi lancerer har både en gratis og en betalt del, dertil vil den "automatisk" genererer henvendelser indenfor kerneområdet, samt indtjening via annoncer/affiliate. Det er ambitionen at lancere denne service internationalt.

Markedsføringskanaler

Placeringer på google
Henvisninger ca. 5%

Omkostninger

Lav husleje og andre faste omkostninger ca. 5t.kr. pr. måned.
Løn er den største faste omkostning, men den er meget konkurrencedygtig.

Virksomhedens historie

Jeg har gennem de sidste 3 år bygget konceptet op fra ingenting til meget travlt. Til at starte med blot mig selv og freelance programmører til nu at have 4 ansatte.

Det har været spændende, hårdt og lærerigt. Jeg har lært (håber jeg) af de uundgåelige fejltrin man tager i processen, og jeg er nu klar til at føre virksomheden til næste skridt, men til det er der brug for flere resurser enten i form af en ny dansk medarbejder eller en samarbejdspartner.

Markedet

Wordpress er et kæmpe marked, men ofte er det små opgaver/projekter.
Prestashop kunder er der mindre af, men til gengæld er det ofte der kunderne hænger ved.

Svagheder/udfordringer

Den største udfordring er flowet af kunder, når presset er stort, eks. i juleperioden, så stiger stressen og det er svært at holde serviceniveauet. (I hvert fald så længe jeg er den eneste kontakt person).

Da jeg har alle kasketterne på, projektledelse, problemløsning, kundekontakt, salg, administration osv. er det svært at finde tid til det hele.

Stærke sider

Dygtige ansatte med mange års ekspertise, de kan fikse/ordne alt i prestashop og wordpress.
Ejeren(jeg), ved alt det som programmørerne ikke ved, eller kan finde en løsning for det.
Masser af muligheder for at lave produktudvikling og kampagner.

Strategi

I forhold til andre webbureauer, der sælger hjemmesider, så har vi indtil nu primært fokuseret på at overtage supportere eksisterende projekter. Dette med stor succes, da de ofte kommer til os med dårlige erfaringer fra andre web bureauer, der både er dyre og giver dårlig service. Og så bliver de overrasket over serviceniveauet og prisen.

Dog vil påbegyndes at markedsføre selve webudviklingen i nær fremtid, det er grunden til vi har ansat to nye medarbejdere i 2018, samt søger samarbejdspartner.

Vision

Med end partner i firmaet vil kontaktfladen ud til kunderne kunne udvides, dvs. flere produkter, bedre service, mere salg.

Med lanceringen af den nye service/app på det danske marked, vil der komme masser af eksponering og potentielle kunder. Dette vil skabe en naturlig efterspørgsel.

App'en kan derefter være en spydspids til det engelske marked, hvilket naturligvis har endnu større potentiale end det danske marked. Dertil vil det være muligt at erhverve sig (billig) engelsktalende support/projektledere/account managers.

Ideel køber

Den ideelle køber er enten:
Privatpersonen, der har kompetencer indenfor webudvikling, projektledelse, salg eller lignende, og kunne tænke sig at flytte til Thailand.

Eksisterende dansk web buerau, der ønsker at udvide kapaciteten med et stærkt team.

Opstartshjælp

Ved 33% partnerskab bygger vi sammen firmaet.

Ved 100% salg, kan jeg hjælpe til i en aftalt periode, eller ansættes efter aftale.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1368

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
30047

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
31-05-2018
Udbudspris 40.000 DKK