Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Perfekt webbureau til en freelancer som ønsker flere opgaver

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Med mere end 25 afsluttede projekter, en fin kundekreds og en god platform

Webbureau i standby sælges. Firmaet er blevet drevet af én mand, der har produceret hjemmesider og webshops til både virksomheder og privatpersoner. Med mere end 25 afsluttede projekter, en fin kundekreds og en god platform er bureau'et let at overtage. Bureau'et har beskæftiget sig med total-opbygning af webløsninger, hvor et tæt og tillidsfuldt samarbejde til kunden har været én af flere grundpiller i firmaets filosofi. Udover udarbejdelse af hele webløsninger tilbyder bureau'et ligeledes vedligeholdsaftaler og reparationsvedligehold på timepris.
En virksomhed med kæmpe potentiale, hvor en gennemarbejdet salgsplatform og flotte cases skaber grobund for en succesfuld vej i et ellers svært marked.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i virksomheds levetid: 30/35.000
Ved salg af webløsninger medfølger ganske få udgifter. I.o.m vi hovedsageligt har benyttet fysisk markedsføring, har køb af hosting og reklamegenstande været de primære udgifter.

Overskud før skat: 20.000 DKK

Produktet

Bureau'et er et webbureau, der igennem lang tid har hjulpet virksomhedsejere og privatpersoner med deres "online-identitet".
Dels har vi stået for opbygning af webløsning fra A-Z, men også i idéfasen har bureau'et været behjælpelige med behovsundersøgelse og markedsanalyser.
Samtlige hjemmesider er opbygget i Wordpress, der både indeholder tonsvis af funktioner og opbygningmuligheder for os, men samtidig tilegner et simpelt og overskueligt interface for virksomhedsejere/kunden.
Prisområdet for de fleste opbyggede webløsninger har ligget på 4.000 - 10.000, hvor kompleksiteten for de forskellige projekter afgør prisen.
I hele virksomhedens levetid er den blevet drevet som et fritidsprojekt, hvor kundekontakt og opbygning primært har fundet sted i weekender og ferier. Markedsføring har fundet sted gennem personlig kontakt til virksomheder, hvorefter mund-mund har medført flere kunder. Der er ikke blevet anvendt online-markedsføring.
Ejers tid og interesse er begrænsende faktor.

En virksomhed der giver en perfekt grobund for dig, som ønsker og kan designe og opbygge webløsninger.

Aktiver

Virksomheden er blevet drevet fra privat ejendom.

Stærke sider

Ved at være i besiddelse af et webbureau råder du over en væsentlig fordel ved håndtering af større kunder, sammenlignet med livet som freelancer. Det er ganske simpelt nemmere at fremstå troværdig og seriøs som ejer af et webbureau. Netop dette var én af flere grunde til at webbureaet blev startet tilbage i 2016.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1565

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30068

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-06-2018
Udbudspris 20.000 DKK