Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med børnetøj

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Brugt mærkevaretøj

Webshop med over 3000 dele nyt og brugt børnetøj i str. 50-116. Der er også en masse sko, overtøj, huer, vanter og accessories. Tøjet har været opbevaret i tørt, opvarmet rum og er allerede oprettet i webshoppen og kan derfor sælges allerede fra dag 1. Meget nem at vedligeholde webshoppen og oprette nye produkter. Omkostningerne til webshoppen er omkring 250 kr om måneden. Alt tøjet er hængt på bøjler og der følger fotoudstyr med til en værdi af ca. 2000 kr. Der følger også omkring 2000 bøjler med samt kasser, kurve og andet til at opbavare tøjet i.

Økonomiske nøgletal

Da dette har været ren hobbyforretning har vi ikke det store overblik over økonomien. Men gennemsnits-omsætningen har været et par tusind kroner (2000-4000) om mdr og her skal nævnes at vi har haft så travl med vores fuldtidsjobs at vi desværre ikke har lagt mnage kræfter i at promovere webshoppen.

Overskud før skat: 2.000 DKK

Produktet

Webshoppen sælger tøj til kvalitetsbevidste forældre som gerne vil købe second hand og som gerne vil give deres børn godt kvalitetstøj uden at betale fuld pris for det. Alt tøjet er sorteret for huller og pletter. Målgruppen for brugt børnetøj bliver større og større og vi har oplevet en stigende efterspørgsel fra mange forældre som har kunnet købe tøj til deres børn på nettet nemt og roligt når børnene er lagt i seng og som kan vælge præcis det de vil have i stedet for at købe en stor sæk blandet tøj på f.eks. DBA hvor halvdelen ikke kan bruges.

Markedsføringskanaler

Mund-til-mund metoden har fungeret godt for os. Desuden har vi reklameret på facebook i grupper hvor der handles med brugt børnetøj. Instagram er også en god salgskanal til dette produkt ligesom vi har lavet små visitkort som vi har fået lov at lægge ud i forskellige butikker.

Omkostninger

Det koster ca. 250 kr./md at holde webshoppen kørende med domænenavn og webhotel. Omkostningerne til lager har været 0 kr./md fordi vi har haft mulighed for at opbevare det i egne lokaler.

Aktiver

Varelageret fylder omkring 5 m2 alt efter hvordan man vælger at opbevare tøjet. Vi har haft 90% af det hængende på bøjler i flere niveauer, men det kan også sagtens opbevares i kasser eller på hylder. Der er sat mærkater på hvert stykke tøj med et nummer på, der passer til nummeret på webshoppen så det er nemt at finde det rigtige stykke tøj der er blevet solgt.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 7.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Idéen til denne webshop fik vi, da vi savnede et sted, hvor det var muligt at købe og sælge sit brugte kvalitetsbørnetøj - nemt og enkelt, på en overskuelig side, med et stort udvalg.

Børnene vokser så hurtigt de første par år og man bruger mange penge på tøj, som kun bruges få gange. Det er ærgerligt og derfor valgte vi, at oprette et forum, hvor det er muligt at købe lækkert, brugt kvalitetsbørnetøj til langt under halv pris, og som stadig er moderne og i god stand.

Vores mission er, at gøre det muligt for alle, at tilbyde deres børn en omfattende og varieret garderode, uden at blive ruineret og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Markedet

Der bliver større og større efterspørgsel efter second hand tøj, især til børn. Der er lignende webshops på markedet, men her handler det om at bruge noget tid på at promovere sig selv og 'pleje' siden. Man kunne også åbne op for at folk selv kunne komme og se på tøjet inden det købes.

Ideel køber

Du skal have nogle gode lokaler og tiden til at pleje webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1232

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29440

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-01-2018
Udbudspris 0 - 50.000 DKK