Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Unikt pantenteret nicheprodukt indenfor pladstindustrien -

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Vi har udviklet et unikt produkt i en nicebranche. Vi har patenteret produktet som løser et problem som alle kender til. Vi befinder os i et lavprissegment og henvender os til kunder i hele europa. Vi har skabt fundamentet til en fantastisk virksomhed, med et kæmpe potentiale.

Men vi må også erkende at vi ikke er de rigtige personer til at løfte virksomheden ind i næste fase, hvor produktet virkelig skal sælges i stor mængde i hele europa. Vi har bevist at produktet kan sælges, da vi har haft de største Danske og europæiske kæder som kunder.

Økonomiske nøgletal

Som tidligere nævnt er oversagen til vi ønsker at sælge, at vi mangler resourcer til salg. Vi har derfor ikke den store omsætning i virksomheden, men har dog haft store kunder som Dansk
Supermarked og IKEA DK. Men vi mangler resourcer til at løfte produktet ind i tilsvarende kæder i udlandet.

De fast omkostninger ligger på ca. 20.000 kr årligt (uden løn og husleje)(3.000 eur)

Overskudsgrad per endhed ved salg af 50.000 stk.

((4,1 x 50.000) - 3.000) x 100 / 205.000 = 98,53

Dette er naturligvis en høj overskudsgrad, men vi har heller ikke brugt penge på markedsføring og salg. Men efter de store udviklingsomkostninger der har været er der ikke store faste omkostninger forbundet.

Få tilsendt salgsprospect for yderligere detajler om nøgletal.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi har udviklet en juletræsfod som kan sættes på træet på 3 sek, uden brug af værktøjer eller skruer. Samtidig har det en patenteret opretningsfunktion, som sikre at træet altid står 100% lodret.

Det er et lavprisprodukt, som sælges bedst sammen med et juletræ. Produktet henvender sig til kunden der ønsker det nemt og hurtigt. Mange vil efter brug smide produktet ud, men den kan naturligvis genbruges.

Produktet henvender sig til de store kæder i europa som sælger juletræer, som ved at tilbyde denne fod kan tilbyde noget nemt, som er pænt og som virker.

Markedsføringskanaler

Vi har ikke brugt mange penge på markedsføring. Vi har lavet lidt opsøgende salg til kæder i Danmark. Vi har detaget på julemesser i Danmark. Det er helt sikkert dette punkt hvor virksomheden virkelig kan flytte sig.

Omkostninger

De faste omkostninger der er i virksomheden nu er til forsikring, patent, IT, GS1

Den eneste varible omkostning er prisen på plastik, men har relativ lille betydning.

Aktiver

Vi har ingen kontor eller produktion.

Vores forme til at støbe produktet står hos dem som fysisk producere foden. Idag er dette på fyn, men kan nemt flyttes. Der er ingen omkostning forbundet med at opbevare formene.
Der er ingen lager, da producenten også står for bakning og afsendelse.

Inventar på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Der er vist ingen der er i tvivl om at der er og har været et behov for en juletræsfod der fungere noget smartere og nemmere end det vi ser på markedet idag. Dette var udgangspunktet for at udvikle vores firma.

Men udfordringen var at den skulle udvikles således at man ikke skulle bruge værktøj, således at træet altid stod helt lige, samtidig skal det være hurtigt og nemt for alle at bruge den, og endelig skal den være lige så billig som det billigste på markedet. Var det overhovedet muligt at udvikle dette produkt? Efter 3,5 års udviklingsarbejde er svaret JA.

Vi er utroligt slote af vores juletræsfod som virkelig opfylder vores udgangspunnkt. Men vi må også erkende vores egne personlige kompetencer og prioriteringer, og derfor mener vi at det er rette tid at virksomheden kommer på andre hænder. Det at præsentere og sælge vores produkt til hele europa, er en alt for stor opgave for os. Derfor søger vi kompetente folk der ønsker at bringe virksomheden ind i næste fase, hvor det virkelig skal sælges i hele europa.

Potentialet er der, for de rigtige mennesker. Vi har produktet, men netværk, tid til salgsarbejde og kendskab til branchen er vi sikre på at der er andre der er bedre til end os. Vi håber dette har din interesse.

Markedet

Vores tanke er at koncentrere sig om det europæiske marked.

Der bliver årlig solgt 150 mio juletræer i europa.
30% af disse træer bliver spidset og er derfor potentielle kunder. 45 mio.

Vi antager at 20% af disse skal anskaffe sig en fod, eller ønsker at anskaffe sig en ny. 9 mio
Målet er at opnå en markedsandel på 20% af dette marked.

Det vil sige at der ligger et potentielt salg på op mod 1,8 mio årligt.

Konkurrenter:

Easyfix ligger i samme prisklasse men kræver mere håndteringsarbejde af juletræet på salgsstederne, hvilket koster mandetimer.

Trækryds, er lidt billigere, men det virker jo ikke. Alt for mange træer står skævt. Samtidig kræver det alt for mange mandetimer at få det sat på. Dette er et problem for alle de store producenter af træer.

Krinner, er den bedste fod på markedet, men er i en helt anden prisklasse.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen er at komme ud til de store salgssteder i europa. Det kan være kæder eller private store stder som i Berlin, Munchen, Paris, London. Vi ved at foden sælges bedst sammen med salg af juletræer, og det skal kommunikeres til de store kæder. Den sælger ikke godt ved at ligge på en hylde inden i butikken.

Vi har selv set at hvis den vises rigtig på salgsstederne, sælger man en fod til op til 12% af træerne.

Stærke sider

produkt og pris

Strategi

Foden er ikke en engangsfod, men prissegmentet er så lavt at mange i storbyerne i europa, vil bruge den som en engangsfod. Vores strategi er at komme ud til den forbruger, men som tidligere nævnt har vi ikke ressourcen til dette.

Vision

At levere en juletræsfod til markedet som er nem, billig og virker.

Ideel køber

Den ideelle køber er en persom der har et netværk eller en organisation som kan skabe kontakten til de store kæder i europa. Det behøver ikke være indenfor juletræsbranchen, men vil måske være en fordel. Man behøver heller ikke have kendskab til plastindustrien, da produktet er færdigudviklet og producenten klare resten.

Opstartshjælp

Vi står altid til hjælp og skal ikke have betaling. Specielt omkring produktionen vil vi vise hvordan det hele skal køre, skabe kontakten til dem der fysisk producere, forklare om formene osv. Bla ligger der en prototype på næste produkt som vi også gerne vil hjælpe med.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3017

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
29637

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-03-2018
Udbudspris 670.000 DKK