Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ungt tøjmærke med stort varelager.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Vare lager for 80.000kr.

Som ung iværksætter har jeg haft svært ved at distribueret tøjet langt nok rundt, og har derfor ikke omsat for nok. Dog har jeg fået etableret en virksomhed med et flot og godt lager, hvor målgruppen kender mærket. Tøjet er i én fysisk butik i Vejle (Momentum), og der er efterspørgsel fra andre. Samtidig har virksomheden arbejdet sammen med Kristoffer Forby, som har været med til at reklamere mm.

Sælges da interessen for mit andet selvskab er større. Der er et kæmpe potentielle i Le Chasse.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har omsat for ca. 20.000DKK. Grunden til, at beløbet ikke er højere, er, at vi har haft svært ved at promovere og skaffe kunder. Dog er interessen stor, hvis man griber det an på den rigtige måde.

Overskud før skat: 10.000 DKK

Produktet

Produkterne er hhv. produceret i Danmark og Pakistan under super gode vilkår. Producenterne medfølger selvfølgelig købet. Det er præget af dansk indflydelse, som har en histore. Samtidig har vafo.dk også skrevet en fin artikel om første kollektion (https://vafo.dk/erhverv/16-aarig-ivaerksaetter-saelger-toej-med-historie/artikel/489041).

Lageret har lige nu en udsalgspris på ca. 80.000DKK, hvilket består af 2 kollektioner.

Markedsføringskanaler

Vi har markedsført os primært via. sociale medier, men dog også spredt ordet fysisk. @Kristofferforby har været en stor del af promotion.

Omkostninger

Omkostningerne er bl.a.:
- Hjemmeside (mdr. betaling)
- Photoshop (mdr. betaling)
- Produktion (engangsbetaling)

Aktiver

Intet.

Varelager på 80.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 80.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev i 2016 etableret af en ung iværksætter som sin anden virksomhed. Han startede netop dette tøjmærke, eftersom han er født ind i en iværksætter-familie. En far med en tre-cifret million-virksomhed har været en kæmpe inspiration. Hen af vejen har virksomheden skabt et super netværk som har alt det der skal til, for at drive et tøjmærke.

Første kollektion er baseret på romantikken i Danmark, da historie har et super budskab, og designet selvfølgelig er fedt.

Ideel køber

Ham/hende der overtager denne virksomhed går ind i et super kreativt og spændene projekt, og møder en virksomhed der allerede har et bred vifte af kontakter som er altafgørende for, at du kan få succes. Derudover skal det være en person der ikke kun kunne tænke sig at designe sine egne kollektioner, men også vil prøve kræfter med af markedsføre et fashionlabel som dette. Det kræver, som alle andre virksomheder, tid og dedikation - men det har DU selvfølgelig, ellers ville du ikke være hér!

Opstartshjælp

Som sagt modtager du alle virksomhedens kontakter det inkluderer bl.a.:
- Producenter
- Markedsførere
- Grafisk hjælp

Ud over det står jeg til rådighed på både e-mail og telefon - stort set - hele døgnet rundt. Oplæringen er selvfølgelig en del af købesummen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6559

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29632

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-03-2018
Udbudspris 80.000 DKK