Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Salgsvirksomhed indenfor sikkerhedsudstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
- Unik vinkel på salgskanalen

Virksomheden handler med PPE-artikler (Arbejds- og sikkerhedsudstyr). Dette sælges fortrinsvis til små og mellemstore håndværkervirksomheder og til produktionsvirksomheder, der anvender PPE i deres daglige drift.

Virksomheden er i en spændende fase, hvor man er i gang med at udvide salgskanalen med en selvkørende web-shop, hvor allerede eksisterende kunder kan lægge og genlægge deres ordre.

Det unikke er, at man i PPE skal bruge varer i en given fast frekvens, der er betonet af slid på det købte og den sæson/årstid, man er i. derfor vil markant flere kunder ved en udvidelse med web-del kunne betjene sig selv og få den kendte vare - gennem den konsulent, de i forvejen kender - selvom, de ikke er blevet kontaktet lige op til at deres lager er tomt.

En anden unik parameter er, at firmaet er blevet kontaktet af et af de mest ekspanderende "brands" indenfor arbejdstøj, som man har udvidet sortimentet med. Det betyder, at man på længere sigt vil kunne servicere kunderne på en bredere sortimentsflade og derved binde dem tættere.

En af de sidste unikke features er, at virksomheden har fusioneret traditionelt salg af produkter til dette segment med at bruge telefonen som primær salgskanal . Dette er en særdeles effektiv metode, der tilsikrer, at man når ud til 800% flere kunder end ved traditionelt kundearbejde i denne branche. Derfor har virksomheden fået 1.200 kunder på første regnskabsår.

Denne vinkel gør virksomheden i stand til at behandle sager ultra-hurtigt og komme videre uden at skulle besøge hver kunde fysisk.

Varelager på 350.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2064

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
27503

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-03-2017
Udbudspris 1.000.000 - 5.000.000 DKK