Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 190.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Eget brand inden for interiør til baby og junior. Omsætning 2017 knap 300.000 med markedsføringsbudget på kun 38.000

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Salg B2B samt B2C

Virksomheden er en webshop med babyinteriør af eget unikke luksus brand. Produkterne er øko-tex certificeret og økologiske.
Produkterne er interiør såsom babynests, sengetøj, ammepuder, sengerande, sengetøj, tæpper mm.

Virksomheden har oplevet støt vækst helt fra start af og har netop bevæget sig ind på B2B markedet i 2018 med en helt ny økologisk kollektion. Brandet sælges nu på 5 forskellige webshops i Danmark og i 1 større butik, samt 2 webshops i Sverige. Dette på trods af at vi har kontaktet under 100 shops.

Produkterne er eget design og stoffet er 100 % unikt i farverne og print.
Virksomheden har et kæmpe uforløst potentiale både B2C og B2B. Virksomheden sælges fordi ejer går med tankerne på videreuddannelse, samt ejer ikke selv mener at have de rette kompetencer til at få udnyttet virksomhedens potentiale i forhold til markedsføring.

Produkterne er meget attraktive for hele verden pga. det nordiske look og det danske design, i et minimalistisk look med støvede farver.

Det som medfølger ved salg af virksomheden:
- Webshop i Wordpress, næsten gratis at vedligeholde
- Domæne
- Integrationer såsom storebuddy, Dinero, analytics, adwords, trustpilot
- Facebook side +5.000 organiske følgere
- Instagram side +1.920 organiske følgere
- Kontakt på producent vi benytter i Indien (økologisk produktion). Super gode indkøbspriser og perfekt samarbejde.
- Fortsat leverandøraftale med de shops virksomheden er inde hos
- Professionelle produktbilleder
- Billeder fra forskellige fotoshoots hvor produkterne er i brug, til brug på de sociale medier

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2017: knap 300.000 med et markedsføringsbudget på kun 38.000 kr.
Omsætning er sket fra kunder hentet fra disse kanaler: Facebook, Instagram, Google Adwords samt organisk trafik fra Google.

Produktet

Økologiske og øko-tex certificerede produkter til baby og junior. Eget design, produceret i Indien. Produkterne henvender sig til målgruppen; kvinder i alderen 22-40.

Produkterne bliver produceret til rigtig gode indkøbspriser hvor man får en stor fortjeneste på produkterne. Producenten vi har benyttet til at producere vores nyeste kollektion, er meget nem at samarbejde med.

Virksomhedens mission er, at skabe rene, lækre og tidsløse produkter til børn. Produkterne er lavet i bomuldssatin som er super blødt, og der er kredset om detaljerne. Der er lagt fokus på at give produkterne et look der er nordisk/skandinavisk og som kan passe ind i ethvert hjem.

Markedsføringskanaler

- Facebook annoncering (+5.000 følgere)
- Instagram annoncering (+1.920 følgere)
- Organisk trafik fra Google
- Google Adwords
- Trustpilot (9,4)

Aktiver

Varelageret har en værdi af ca. 80.000 kr. Sælges varelageret direkte til forbrugerne, så vil det skabe en omsætning på ca. 500.000 kr.

Varelageret er ikke inkluderet i salgsprisen, men kan inkludere ved en merpris svarende til varelagerets værdi ved overdragelsen af virksomheden.

Varelager på 80.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Ideel køber


Den ideelle køber kan være en som ønsker sin egen virksomhed, hvor man selv har en finger på pulsen i alle processor i virksomheden. En som har drive inden for baby og junior interiør, og som er skarp til markedsføring, specielt på de sociale medier. Man kan fortsætte med at sælge både B2C og B2B, det er op til en selv. Benarbejdet i at skabe et brand helt fra bunden er gjort - nu skal brandet bare vækste.

Da brandet skabes i egne designs, vil det være oplagt at den kommende nye ejer selv har mulighed for at skabe nye print til stoffet i fremtidige produkter og evt. er kreativ i tænkning i at skabe nye produkter. Man kan hyre en designer til at lave et design, eller man kan selv være kreativ og skabe et design.

Man kan også genbestille de eksisterende produkter og designs som brandet i forvejen forhandler. Mulighederne er mange, og det er op til ejeren at føre virksomheden derhen man ønsker.

Det vil også være helt oplagt for en virksomhed der allerede er i branchen at opkøbe brandet og distribuere det i et allerede eksisterende forhandlernetværk. Produktet har vist at det er salgsbart og kunderne er enormt glade for det, nu skal det bare ud til forhandlerne!

Er man interreseret i at høre mere omkring brandet og en eventuel overdragelse, så forventes det, at du fortæller lidt om dig selv, så vi får en gensidig dialog.

Opstartshjælp

Ved overdragelse af virksomheden, tilbyder ejer opstartshjælp i form af gennemgang af de overdragende dele i virksomheden. Der tilbydes 8 timers gratis hjælp.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2221

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29996

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-06-2018
Udbudspris 190.000 DKK