Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop Sportstøj og udstyr - kendte brands som Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Hummel m.fl.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Fuldt funktionsdygtig webshop, mange følgere på sociale medier

8 år gammel Webshop, med bredt sortiment af sportstøj og udstyr. Der er investeret mange penge i udvikling af sitet gennem årene. Omsætning gennem årene ca. 20 mill. Stor loyal kundeportefølge og mange følgere på sociale medier.

Webshoppen forhandler kendte brands som Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Hummel m.fl. Leverandør kontakter kan videregives. Sitet er oplagt til at kører som supplement til evt. fysisk butik for at øge salg udenfor ens dækningsområde.
FB = 9.200 følgere - Instagram = 1.500 - Nyhedsbrev 3.500

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad = 19.5 (Skyldes fee betaling til fysisk butik)
Afkastningsgrad = -73.8
Overskudsgrad = -11.9

Produktet

Webshoppen er løbende opdateret med de nyeste features. Sitet her gennemgået store opdateringer, så den lever op til de standarder der kræves af en topmoderne webshop. Nyhedsbrevmodul, søgefunktioner, lagerstyring (Navision) og mange flere.
Der er et større bagkatalog af grafiske elementer der er bygget op igennem levetiden. Alt markedsføringsmateriale videregives til en evt. ny ejer.
Leverandørkontakter kan videregives og der hjælpes evt. med aftaler til en kommende ny ejer. Vi driver stadigvæk en salgsvirksomhed i samme branche ved siden af, og vil i bedst mulig omfang hjælpe en ny ejer videre.

Siden kan desuden køres videre med mere specifikke varer, eller opbygges med et mere dybdegående sortiment indenfor sportskategorier.
Webshoppen har et stort potentiale og har været arbejdsplads for 3 mand. Sælges udelukkende pga. målrettet fokus på anden virksomhed i samme ejerskab.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger ikke faste, men afhængig af den løsning en ny ejer evt. ønsker.
Omkostningsniveau sat højt pga. arbejdsdeling mellem 2 selskaber.

Aktiver

Varerlager bibeholdes i vores anden virksomhed (fysisk butik)

Virksomhedens historie

CrazySport.dk startede op med tanken om en ren B2B portal for vores fysiske butiks klubber, foreninger og skoler. Ret hurtigt fandt vi ud af, at handlen med B2B skulle suppleres op med direkte salg. Dette blev også den primære forretningsgang.

CrazySport.dk udviklede sige fra 2011-2015 fra 1-3 mand. Virksomheden genererede trafik og indkøbsvolumen til vores fysiske butik. Dagligt 1500 besøgende da siden var mest aktiv. Sidenhen øgede vi fokus på vores fysiske butik, da der skete store kædestrukturelle ændringer. Det medførte at driften i 2017 blev overtaget af en ekstern partner. Det forhold brast uventet i slutning af 2018, og derfor har vi vurderet at vi ikke magter at hjemtage shoppen igen. Derfor er der nu en oplagt chance for at overtage en god solid og gennemudviklet webshop.
Perfekt som et supplement. Men også en god grundbase for en nystartet der ikke orker igennem hele opstarten og udviklingen. Masser af SEO optimering og overtage, nyhedsbrevfølgere, sociale medier m.m.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2699

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
30815

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-01-2019
Udbudspris 250.000 DKK