Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 58.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop om Vin

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
En ny og spændende måde at sælge vin på

Ved du hvor svært det kan være at vælge god vin?
Vi har skabt en webshop med et nyt koncept ang. vinsalg hvor folk der ikke har eller har kendskab til vin kan købe det på en ny og spændene måde. Både som abonnement og almindelig køb.

Tænk på kunden der står i Netto og ikke kan finde ud af at vælge en vin og ender med at komme hjem med noget dårligt! det er ikke en god oplevelse, så vi har lavet en side hvor vi vælger god vin til kunden suppleret med en spændene indpakning.

For at kunne gøre det har vi i samarbejde med en stor vinimportør udvalgt de gode vine, der er blevet bedømt med 4-5 stjerner eller simpelthen bare er en bedst-sælger hos dem.


Økonomiske nøgletal

Da shoppen er nyopstartet er der ikke nogle nøgletal at vise, men for den rette er der et stort potentiale.

Produktet


Webshoppen sælger forskellige ”vinkasser” med vin til enhver lejlighed og man kan bestille en mådens kasse i forskellige variationer og prisklasser, men også kasser til sjove lejligheder som ”weekendkassen” der indeholder vin, sodavand og snack i den lidt bedre stil.
Webshoppen ”passer” sig selv idet den ikke viser den enkelte vare med billede og beskrivelse, men udelukket er baseret på ”oplevelsekasser”.
På denne måde er fordelen at man ikke behøver det store varelager og ikke skal bruge tid på at ligge nye vare ind på shoppen.
Der er lavet en aftale med en kassemager om specielle forsendelse kasser til fornuftige priser og i forskellige størrelser som passer til de ”kasser” man kan bestille på shoppen, der følger et mindre parti med ved købet af shoppen.
Shoppen er ny og er blevet sat lidt i gang med en radio reklame og en facebookside med ca 1000 liks.
Radio reklamen medfølger så den kan bruges ved anden lejlighed

Markedsføringskanaler

Webshoppen anvender verdens førende systemer som Wordpress til hjemmesiden, WooCommerce til webshop og kan integreredes med dynamisk opsætning af Google Shopping og Facebook Annonceadministrator.
Der er blevet skrevet tekster til vare og seo af en professionel tekst forfatter

Omkostninger

Shoppens drift er begrænset til hosting og serverplads, abonnement og betalings aftale er sat til et gebyr pr vare, men kan altid ændres til fast månedlig betaling ved større salg.

Aktiver

Mindre varelager af specielle forsendelse kasser og "snacks".

Varelager på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Stod en dag i en dagligvare for at finde en god flaske rødvin til en god fredag aften, kunne ikke læse på etiketten "spansk" og kom hjem med en dyr flaske sur vin.
Tænkte at det må kunne gøres bedre og brugte ca et år på at kontakte vinimportøren hvad de mente var det bedste de solgte til den brede smag og pris og fik oprettet et lille hjørne i min forretning til vin, det er blevet så godt modtaget at jeg fik den ide om en webshop der ikke havde hylderne fyldte med vin man alligevel ikke kendte til og efter et års tid til stod shoppen færdig, men i mellem tiden har jeg "desværre" fået for travlt med min forretning til at kunne gå fuldt ind for ideen.

Markedet

Hverdage er for de fleste blevet længer og flere for skifteholds arbejde, derfor er dette koncept med at man ikke skal bruge tid på at vælge og hente blevet større. F.eks kan man købe "madkasser" til en uge af gangen så man slipper for at skulle handle ind til aftensmaden, et markedet der bliver større og større.
Vi forstiller os at vin på en nem og endda spændene måde kan ramme et temmelig stort antal forbruger.

Stærke sider

Skal ikke bruge store resurser på at drive shoppen da den enklte vare ikke skal oprettes med tekst og billede.

Ideel køber

En eksisterende vinhandler der også vil sælge på en alternativ måde eller en iværksætter der for en lille investering kan starte op som selvstændig hjemmefra med bare en garage som lager.

Opstartshjælp

Jeg hjælper køberen med det praktiske og oplysninger om importør, fragt aftaler m.v.
Der medfølger et radiospot som frit kan bruges i d.i.v lokalradioer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1415

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
30157

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-06-2018
Udbudspris 58.000 DKK