Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 100.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med tilbehør til sko og sneakers - 500.000 i omsætning i 2018

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Højt performende webshop med 2,5% i konverteringsrate.

lion-feet.dk er en webshop med et sortiment på over 300 produkter og omsætning på 500.000 kr. i 2018 (Inkl. moms). Næsten 200 order om måneden på i gennemsnit 270kr. Virksomheden sælger sko tilbehør, som sko rens, imprægnering, maling, pleje, skovtræ og meget mere. Stabil vækst - Omsætningen er steget 76% sammenlignet med 2017.

Virksomheden har varelager i Søborg, hvor lejen er 1900kr. pr. måned for 27kvm. (Jeg går ud fra at lokalet kan overtages).

Forretningen har stort potentiale, hvis man kan løfte kundernes loyalitet og den gennemsnitlige ordre størrelse. Sælges grundet manglende tid, da jeg er startet på mit videregående studie.

Økonomiske nøgletal

Sidste år havde et underskud på 75.000kr. Dette år ser ud til at blive en del bedre, men dette er også en del af årsagen til salget.
Webshoppens konverteringsrate lægger på 2%.

Regnskab

  • Omsætning:500.000 DKK
  • Ebitda: 1 DKK
  • Resultat før skat: 1 DKK
  • Balancesum: 60.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Konceptet dækker behovet for at holde sko og specielt sneakers rene og pæne. Sortimentet er primært produkter til rens, pleje og istandsættelse af sko, men også tilbehørs produkter som skotræ, skohorn, indlægssåler, skobokse og forskelligt merchandise.

Sortimentet er stort og både priser samt kvaliteten af disse, er skarpe ift. konkurrenterne. Det er et nichepræget marked, hvor de direkte konkurrenter er små.

Markedsføringskanaler

Adwords er sat op af et markedsføringsbureau, og denne kanal giver mest trafik og salg.
Derudover er der sat automatiske email flows op, som også løfter omsætningen. Hertil medfølger en email nyhedsbrevsliste med 922 tilmeldte.
Virksomheden er også repræsenteret på Facebook (1770 følgere), Instragram (1336 følgere), YouTube (808 følgere) hvor en video har fået over 500.000 views.

Omkostninger

Virksomheden er E-Mærket og har Adwords Annoncer kørende, som et markedsføringsbureau står for. Derudover betales der til Facebook annoncer, Shopify abonnement, Firmafon og lignende.
Til sidst er der lejeomkostninger. Det løber op i ca. 13.000kr. i faste omkostninger hver måned.

Shopsystem

Aktiver

Primært varelager. Derudover ca. 7 reoler til opbevaring af produkterne. 1 x hæve-sænkebord og et whiteboard kommer også med.
Dertil er der en del emballage som også kommer med i handlen, til ialt en værdi på over 5.000kr.

Varelager på 48.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

Jeg tror virksomheden kunne få meget ud af at blive optimeret på logistikken, for at effektivisere og spare penge.
Derudover tror jeg at virksomheden kunne løfte sin omsætning, ved at generere Content via sociale medier. Jeg tror at med vejledningsvideoer, samt tips & tricks videoer, eller hvad man kan finde på at spændende content, ville give rigtig meget for virksomhedens salg.

Opstartshjælp

Jeg tror på virksomheden og ser gerne at den har en fremtid længe endnu. Derfor vil jeg rigtig gerne stå til rådighed og hjælp.
Det absolut bedste der kunne ske for mig i forbindelse med salget af lion-feet.dk, ville være at blive ansat der efterfølgende.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1841

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
30735

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-12-2018
Udbudspris 100.000 DKK