Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Webshop med salg af boligtilbehør

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Salg af tilbehør til boligen siden 2012, med god avance

Webshoppen sælger alt til boligen. Det vil sige alt i små figurer, belysning, og andet pyntegrej. Vi har i mange år kørt med meget salg, men grundet fokus på andre foretagner er salget faldet, da der ikke er blevet gjort så meget ud af siden. Med en minimal indsats kan man let generere trafik og salg. Brugen af Google Adwords blev stoppet tilbage i midten af 2015, og siden har webshoppen bare kørt i frigear. Mange af varene har en avance på omkring 50% og derfor kan der oftest sælges en del med en god fortjeneste.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har kørt som en datterwebside, og har derfor ikke separat regnskab. Dog har siden under alle årene kørt rentabelt, og med en god avance. Der er ikke udregnet decideret nøgletal for webshoppen.

I 2015 solgte hjemmesiden for 78.376 kr. Dog blev markedsføring totalt stoppet i dette år.

Produktet

Virksomheden dækker behovet for boligindretning, som nok er lidt rettet mod kvinder. Der sælges en masse små kurve, og andre dekorationselementer i forskellige materialer - heriblandt kobber. Disse pyntegenstande anvendes af købere praktisk som såvel blot som pyntegenstand.
Der er desuden koblet eksterne aktører på, som også vil kunne fortsætte ved et salg. Der er tale om Biopejse, Vandfontæner, Granitbænke osv. Fordelen ved dropship er at man har adgang til et stort lager uden at være bundet.

Omkostninger

Der bruges pt en mand i et par timer hver uge til lettere ordrehåndtering. En ny køber skal bruge flere timer, da vi pt ikke bruger markedsføring osv.

Derudover betales der til webhosting samt betalingsgateway.

Varelager på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1217

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29578

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-02-2018
Udbudspris 65.000 DKK