Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med pejse, brændeovne mv. omsatte i 2017 for 8 mio. dkk - stabil dækning på 35-36%.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Online transformation af fysisk pejse- og brændeovnsforhandler, der har eksisteret i 42 år.

Webshop handlende med pejse og brændeovne - herunder projektering og tilbud om installation via underleverandører.

Virksomheden har eksisteret i mere end 40 år og er oprindeligt startet som detailbutik i København og sidenhen udvidet med online salg.

I forbindelse med generationsskifte af butikken ophører det fysiske detailudsalg og der er i den forbindelse mulighed for, at overtage navn, im.aktiver og rettigheder mv. knyttet til det online salg, der i de senere år har været den primære salgskanal og kontaktflade med virksomhedens kunder.

Virksomheden har forhandlet alle førende fabrikater af pejse og brændeovne og i forlængelse heraf, tilbudt kunderne projektering ifbm. indbygning, udskiftning, istandsættelse mv. Selve udførelsen er foregået vha. underleverandører.

Navnet og domænet er velrenommeret og kendt - ikke kun på Sjælland og i hovedstadsområdet, men i hele Danmark og det sydlige Sverige.

Virksomheden er hidtil drevet som lagerførende - men der vil med al sandsynlighed være mulighed for, at udvikle leverandørforhold til en vis grad af drop-shipping forhold.

Emnet her, giver mulighed for, at overtage en virksomhed, der er påbegyndt transformering fra fysisk til online, med et sortiment, der egner sig særdeles godt til en onlineforhandling - evt. med et showroom. Ydermere er forhandlingen ikke kun baseret på varesalg, men også projektering og den håndværksmæssige udførelse (installation og montering) - uden behov for autorisation, idet der anvendes underleverandører. Kombinationen af salg, rådgivning og entreprise giver muligheder for indtjening og differentiering, der ofte er vanskelige i traditionelle handels/webshop-virksomheder.

Virksomheden omsatte i 2017 for 8 mio. dkk. (2016 10 mio. dkk.), med en stabil dækning på 35-36%.

Afståelsessummen vil variere med købers ønske om sælgers tilknytning og medvirken i en overdragelse. Afståelsen er: 1.500 -1.995.000 dkk.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4174

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
30391

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
05-09-2018
Udbudspris 1.995.000 DKK