Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 29.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Velkørende kosmetik webshop - omsætning 2017: 129.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Gennemført webshop med omsætning og et rigtig godt domæne-navn.

Velkørende webshop med ca. 6.000 følgere på Facebook og over 700 modtagere af nyhedsbrev. Omsætning i 2017 var 129.000 kr. med minimal markedsføring. Alt salg kommer stort set organisk. Med den rette markedsføring og tid, vurderes et stort potentiale i webshoppen. Webshoppen sælger kendte makeup-mærker såsom Essie, L'Oréal, Max Factor, men også mere ukendte mærker som sælger godt.

Med i prisen er godt domæne, leverandørkontakter, kundekartotek og sociale medier. Derudover medfølger også betalingssystemet Viabill, som på en ny shop ellers koster 5.000-10.000 kr. at få implementeret samt meget gode anmeldelser på trustpilot.

Økonomiske nøgletal

I 2017 var en omsætning på 129.000 kr. fordelt på ca. 500 ordre.
Omkostningerne udgør ca. 50% af omsætningen.

Produktet

Kosmetik webshop med stort udvalg inden for makeup, makeup-tilbehør og makeup-børster. Der er lagt vægt på, at webshoppen skal være overskuelig og nem at gennemføre en handel på. Priserne er generelt lave, hvilket gør webshoppen konkurrencemæssig stærk. De gode leverandører giver mulighed for at købe ind til gode priser.

Designmæssigt er der brugt mange ressourcer på shoppen, som gør den indbydende. For nyligt designoptimerede vi shoppen. Dette gør den optimal til alle produkter man ønsker at sælge på shoppen.

Alt dette får du for 29.000 kr.:
• Godt og enkelt domænenavn
• Meget god omtale på Trustpilot (9,6 ud af 10)
• Helt igennem professionelt designet og veludviklet webshop, som kører upåklageligt. Giver fx automatisk besked hvis du løber tør for en bestemt vare.
• Mobiloptimeret design.
• Pakkelabels tilknyttet
• Allerede 5.000 varer som ligger klar med billeder og SEO-tekster
• ViaBill til værdi af 5.000-10.000 kr.
• Stort udvalg af betalingsmuligheder på shoppen – alle indløsningsaftaler
• Opstillet til at kunne udvides til Skandinavien (skal bare slås til)
• Gode leverandøraftaler
• Hjælp i overtagelsesprocessen
• Logo, billeder og alt andet grafisk
• Instagram + Facebook med over 6.000 følgere + nyhedsbrev med over 700 tilmeldte
• Bloggeraftaler (lige nu vælger de et produkt og skriver om det – de modtager ikke penge)
• 2 mails
• Flere domænenavne medfølger
• SSL Certifikat

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os udelukkende online. De seneste måneder har markedsføring dog været minimal. På trods af dette får vi stadig ordre. De fleste kunder finder os af den grund gennem Google eller søger direkte på hjemmesiden.

Vi mener derfor at hjemmesiden vil have et stort potentiale da man med en Facebook med over 6.000 følgere og 700 nyhedsbrevsmodtagere kan målrette sin markedsføring til mange mennesker. Dette burde booste salget. Det giver desuden en god mulighed at tilføre webshoppen nye produkter, som hurtigt vil kunne markedsføres til mange potentielle kunder.

Omkostninger

Kun faste omkostninger til webshop, som er DanDomain.

Derudover lave variable omkostninger til Pricerunner og PostNord.

Aktiver

Varelager behøver ikke meget plads.

Vi har på nuværende tidspunkt et varelager til værdi af ca. 70.000 kr., hvis det ønskes kan varelageret købes for 50.000 kr.

Markedet

Der er naturligvis konkurrence på alle markeder - og dermed også på kosmetik. Men hjemmesiden adskiller sig på væsentlige punkter. Vi har blandt andet mærker, som andre endnu ikke tilbyder i Danmark, hvilket vi flere gange har oplevet og som giver en stor fordel. Vores gode leverandører giver os denne mulighed, da de altid har de nyeste produkter. Den store konkurrence er således ikke en stor udfordring.

Svagheder/udfordringer

Den største svaghed for virksomheden er mangel på markedsføring. Det kræver tid og den rette viden og denne har vi aldrig fået udnyttet optimalt. Arbejder man mere på dette, så står webshoppen endnu mere skarp.

Stærke sider

Brugt mange ressourcer på SEO - derfor mange finder shoppen på trods af minimal markedsføring.
Rigtig godt og oplagt domæne-navn.

Flot og gennemarbejdet hjemmeside, som giver mange muligheder.

Ideel køber

Den ideelle køber har en vis interesse for makeup. Køberen skal ønske at komme hurtigt i gang med sin nye shop, da de allerede kan regne med at få en ordre meget hurtigt efter overtagelse. Man kan både gå fuldt ind i virksomheden eller have det som en hobby og ekstra indtjening - det er kun tiden, der afgør, hvor meget man kan udvikle og optimere hjemmesiden.

Opstartshjælp

Vi vil selvfølgelig hjælpe så meget som ønsket indtil man er godt kørende. Men man skal ikke være nervøs, da den er forholdsvis nem at administrere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1359

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29980

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-05-2018
Udbudspris 29.000 DKK