Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Velfungerende E-Mærket Webshop i drift med 1.200.000+moms i omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Interiør & livstils webshop

Drømmer du om en webshop, der sælger gode kendte livstils produkter til hjem & have?

Her får du en eksklusiv webshop med et godt ry, faste kunder og en fin omsætning på ca. 1.200.000 + moms kr. om året. Mange af vores kunder er tilbagevendende, og giver du dig i kast med fx Facebook-annoncering, er potentialet for vækst stort, da der ikke hidtil er brugt penge på annoncer.

Vi har nogle rigtigt gode anerkendte brands indenfor inden for bolig og livstil. Langt det meste af vores trafik og konverteringer kommer fra Google, og den faste kundegruppe som har fulgt os gennem tiden, og vi har mange salg til kunder som har fået shoppen anbefalet. Vi har desværre ikke brugt så meget tid på SEO optimering og vores facebook side , og der er derfor er et stort uudnyttet potentiale for udvikling via annoncering, især via tekstoptimering på de enkelte varer og Google Shopping, samt at en oprettelse af en Instagram profil vil være rigtigt godt for shoppen.

Webshoppen har et effektivt nyhedsbrev fra Mailiac med ca. 3.000 modtagere på listen, samt tilstedeværelse på Facebook. Derfor er der store muligheder for udbygning og optimering af kundekontakt via de sociale medier. Webshoppen som er lavet i smartweb har et flot design, der er lavet særligt til os, så du kommer ikke til at overtage et standard-design, der kan forveksles med andre webshops.

Når du overtager denne webshop, er der allerede aftaler på plads med mange af de vigtigste mærker, derfor får du lettere ved at lave nye aftaler med andre producenter, hvilket godt kan være en forhindring, når man starter fra bunden med en webshop. Dog kan vi selvfølgelig ikke garantere at man kan fortsætte med alle leverandører, og man skal selvfølgelig altid være på udkig efter nye interessante produkter man kan tilføre på shoppen.

Shoppen er bygget op i systemet fra Smartweb og har den vigtige E-Mærket certificering. Kunderne er rigtig glade for shoppen, der ofte roses for at være nem og overskuelig at bruge.

Der er en god leveranceaftale med PostNord og fast integration til Pacsoft, hvilket gør at systemet kan printe labels ud, så snart ordre godkendes.

Omsætningen er på ca. 1.200.000 kr. + moms + fragt om året.

Fordelene ved at købe denne forretning:

- Webshoppen kan drives af en person
- Anerkendt E-Mærket webshop
- Mulighed for øget omsætning ved at tage annoncering i brug
- Mulighed for ekspansion til salg af produkter i andre lande
- Gode kendte Brands på shoppen
- Mange faste kunder
- Etableret nyhedsbrev med ca. 3.000 modtagere

Der er tale om salg af Webshop domæne /navn på shop i drift samt eventuelt salgsbart varelager. Der er ikke tale om virksomhedsoverdragelse eller køb af ApS/A/S eller personlig virksomhed. Cvr.Nummer bag webshoppen lukkes af sælger umiddelbart efter salget.
Økonomiske nøgletal

omsætning 1.200.000 +moms
dækningsgrad ca. 40-50% afhængig af varer sammensætning, samt evnen til at bruge mest egnede annoncerings kanaler.

Produktet

Shoppen forhandler nogle meget kendte mærker inden for Interiør-livstil samt dejlige produkter til udeliv/have, og som køber får du et godt fundament for at videreudvikle og følge din egen vision for en webshop med bolig og livstil

Vi har samarbejde med et dygtigt SEO & Adwords firma som hjælper os med optimering af google annoncer og det er meget effektivt

Om kunderne:

Kunderne er primært fra Danmark, men de eksklusive mærker har også udenlandske kunders interesse.

Der er en stor gruppe trofaste kunder, som kender shoppen og ved, at de får en god service og de rigtige produkter.

Markedsføringskanaler

Vi bruger primært vores nyhedsbreve samt google annoncering som markedsføringskanaler, så derfor er der et stort uudnyttet potentiale i Facebook og Instagram samt b2b salg til private og offentlige virksomheder.

Markedet

Markedet
Bolig og Livstil er en branche i vækst og denne webshop har en solid position og et rigtig godt ry. Mange kunder vender tilbage flere gange, og giver du dig i kast med fx Facebook-annoncering, er potentialet for vækst stort, da vi kun har brugt få penge på annoncer tidligere. Al omsætning hidtil er kommet via Google-søgninger,nyhedsbrevet og anbefaling fra tilfredse kunder.

Ideel køber

Ideel køber
✅ Har måske allerede en webshop og ønsker at ekspandere eller vokse hurtigt
✅ Har eventuelt en fysisk butik og ønsker en køreklar webshop
✅ Brænder for lækkert interiør, design til dig og din have.
✅ Arbejder struktureret
✅ Sætter pris på orden og struktur
✅ God til at sætte rammer i en hverdag som selvstændig
✅ Er drevet af vilje og har mod på udfordringer
✅ Har stor ansvarsfølelse og høj selvdisciplin
✅ Har stor interesse i at anvende sociale medier til at engagere kunderne .

Varelager:

Eksisterende salgsbart varelager på ca.200.000 kr i indkøbspriser kan evt. medkøbes efter aftale, desuden har vi en masse gode lagereoler og andet inventar som kan overtages billigt.

Opstartshjælp

Sælger vil gerne stå til rådighed for køber med telefonisk support omkring driften af webshoppen, i en aftalt periode hvis køber har behov for det.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1166

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29602

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-02-2018
Udbudspris 150.000 DKK