Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Veldrevet butik indenfor camping udstyr til salg og har været igang i 38 år

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Campingudstyr, campingvogne, trailer m.m. drevet i Midtjylland

Campingforretning sælges i Midtjylland kan overtages med en rimelig leje af bygning og grund eventuel køb af ejendommen.

Varelager sælges til værdi på købs tidspunktet eventuelt sammen med forretningen.

Til køber som vil drive den videre.

Har været på samme Adresse i 38 år.

Jeg er nu blevet 77 år og det er på tide at stoppe, men for en frisk ung mand/kvinde vil den kunne drives til en god omsætning med fin fortjeneste. Vi har mange gode kontakter til flere leverandører, af forskelige varergrupper fx. fortelte, telte, masser af udstyr, trailer, teltvogne ,campingvogn brugte m.m.

Vi har en god webaddresse hvor vi sælger en hel del udstyr i priser fra kr.50,00 til 60,000,00.Jeg kunne nævne meget mere men kontakt mig og hører nærmere.Prisen for overtagelsen af butikken 450000 Incl inventar og goodwill.Varerlageret finder vi en rimmelig pris på købstidspunktet.

Produktet

Campingvogne, teltvogne, fortelte, villatelte, vintertelte, solsejl, markiser, autotelte, lufttelte, opbevaringstelte, gulvtæpper til telte, campingmøbler, bord, stole, gæstesenge, lamper, spejle, udstyr til campingvogne, alle slags telte og teltvogne combi-camp.

Trigano teltvogne navn Galion og alfa m.m. og en masse reservedele til alt for eksempel termoviduer, tag luger, lygter glas til lygter, toiletvæske, shampoo, sæbe og voks til vask af campingvogne, lynlåsspray til smørring af lynlåse Impreneringsvæske til telte plus tusinder af andre dele, som sælges i en campingforetning. forretningen ligger på en stor grund med mange parkeringspladser.

Varelager på 1.900.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 98.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Opstartshjælp

Er klar til at hjælpe med overtagelse så længe køber har brug for det.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2440

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29272

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
05-01-2018
Udbudspris 450.000 DKK