Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Spændende blomsterbutik under udvikling! Omsætning 1.200.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Dækningsbidrag: 400.000 kr. - husleje 8500 kr./måned

Har overtaget en dejlig blomsterbutik for 3 år siden som er blevet en eftertragtet butik i ikast som kan hamle op med den anden som har lagt i 90 år.

Jeg har brugt mange penge på reklamer for, at føre mit firma frem, dette er der så ikke behov for at gøre for den nye ejer. Jeg har gjort alt forarbejdet for, at man kan få en klasse blomster butik hvor kunderne elsker noget anderledes.

Jeg må sælge min baby pga. helbred som har skabt manglede overskud og overblik som er blevet en ulempe for mig. Bare jeg kunne overtage en butik som denne.

Den har alle muligheder og over 100 kvm butik som skaber muligheder for kreative ideer. Folk er ved, at kende navnet så mangler bare en ny energi og kreativitet som kan skabe det jeg kunne og ønsker.

Det kan kun gå fremad og nu kan butikken lave penge med den rigtige nye ejer.

Økonomiske nøgletal

Dækningsbidrag: 400.000 kr.

Dækningsgrad er: 34%
Afkastningsgrad er: 24,5 %
Overskudsgrad er: 7%

Regnskab

  • Omsætning:1.200.000 DKK
  • Ebitda: 107.000 DKK
  • Resultat før skat: 80.000 DKK
  • Balancesum: 326.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Virksomheden dækker mange forskellige behov da vi både har blomster- ( planter , afskårne m.m.) vi har potter og brugskunst, vin velvære og specielter.

Butikken dækker også over hyggelige omgivelser som mange udnytter bare for kigge på de skønne ting.

Indenfor binderi dækker vi, både buketter til hverdag og fest, afskårne dekorationer. Vi laver alt indenfor begravelse og bryllup. Vi bruger vores tid på udfylde deres krav. Vi går ind for kvalitet, udsende, kreativt og noget for pengene.

Markedsføringskanaler

Vi har markedsført os lidt forskellige steder. Vi har haft annoncer og artikler i den lokale avis i ikast.

Haft en reklame til at køre på en skærm i en sportshal i kølkær, en biograf reklame i den lokale biograf, sponsoreret den lokale herre håndbold hold (hcm) så vi blev nævnt hver gang i hallen og står i deres blad, hjemmeside og nogle gange på deres klap træ.

Vi var lige begyndt at træde mere frem på krak og de gule sider m.m.

Vi er med i euroflorist så folk begynder at bruge os da den når en anden målgruppe og folk får øjnene op. Vi har en hjemmeside gennem dem og en facebook side.

Vi har også været med i nogle af de lokale blade på plejehjemme og når vi laver sponsorgaver

Omkostninger

Løn: bedst med ingen ansatte
Husleje 8.500 kr./måned
Varme 850 kr. /måned
El aconto 1.000 kr/måned

Aktiver

Vi har egen båndmaskine og inventar er varierende
Vi har plads til stort lager
Vi har parkeringsplads både foran og bagved, hvor der også er udgange til.
Eget kølerum
Nyt kasseapparat

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg har altid haft drømmen om at få mit eget og da jeg i Marts 2013 skulle finde nyt job fik jeg jobbet i denne butik og snakken gik hurtigt om jeg skulle overtage den og det lykkedes.

Jeg fik det lige op til en julehandel. Det var den fedeste følelse jeg nogen sinde har prøvet. Det at lave noget til sit eget og få ros for de ting man udrettede.

Jeg havde en plan der hed mange år frem over og elsker det med at være selvstændig. Men blev desværre syg med kighoste med efterfølgende astma og mange andre følger af det som gør jeg ikke har kræfter og overskud til det mere og har jeg desværre ikke haft i mange år.

Jeg elsker, at jeg kan være mig selv og udvikle mig kreativt hver dag og udfylde kundernes krav. Har elsket hver dag jeg har haft men kan mærke det er et overstået kapitel for nu.

Vil aldrig fortryde det og vil råde andre til at gøre det samme som mig. Jeg har jo lavet et perfekt grundlag for en ny som kan udvikle det mere og få en fantastik butik.

Markedet

Vi er to butikker i Ikast, og den anden har siddet meget på begravelse og firmaer i mange år. Efter man har lavet nytænkning i binderiet og har fokuseret på holdbarhed og kunderne får noget for pengene, er markedet for de to ting blevet meget større for begge dele.

Mit daglige salg er mest flotte buketter til en god pris ellers spænende oplevelser i butikken med anderledes ting. Det er vigtig man skiller sig ud.
Vi har mange ting som gør, vi har mange ting vi kan ramme kunders behov på.

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne er, at man har en butik som har været der i så mange år, som har en fod indenfor mange steder, så det er vigtig man træder frem og skiller sig ud og meget vigtig man laver noget som syner af noget og har god kunde service. Det har butikken altid fået ros for.

Mine svagheder er jeg har brugt mange penge på forkerte ansatte og meget reklame hvilket kun er en fordel for en ny køber. Man skal godt nok lede godt efter gode ansatte ellers kan det blive en kamp. Det er bedst hvis man kan klare det selv.

Stærke sider

Vi er virkelig gode til lave nogle flotte, anderledes ting som folk kan få for ordentlige penge og kvaliteten har været i top. Vi har også gjort meget for god kunde service, så kunderne føler det er en god oplevelse, det er noget vi har slået andre på. Vi har haft et kæmpe udvalg så der har været noget til enhver smag.

Vi har en god beliggenhed hvor der er indgang 2 steder og parkering begge steder, og ligger ud til hovedgaden som folk kører igennem.
butikkens muligheder er at blive ved at skille sig ud og købe noget anderledes og ikke det de andre har. Det er vejen frem. Gøre det mere enkelt og eksklusivt.

Strategi

Vores strategi har fra starten været, at lave noget som ser ud af en hel masse til små penge og være kreative og anderledes. Det har været vores styrker og gjort, at folk kender navnet nu hvilket var en svaghed til starte med, at folk ikke kendte butikken og der ikke var et stort nok udvalg. Det gjorde vi større.

Nu har markedet ændret sig lidt og tingene skal være mere enkele og lækre. Så det er den vej vi er ved at gå. At forenkle det hele.
Jeg har været mig selv hele vejen og det er den bedste engenskab man kan have og det har gjort det til den butik det er i dag.

Vision

Min vision var at lave en butik jeg var stolt af og elskede at være i.

Har altid elsket mit job og det har jeg prøvet at vise i mine ting. Jeg har aldrig taget springet for at tjene penge men fordi jeg elsker alt i faget og kunne udvikle mig. Jeg ville lave noget folk var stolte af at give i gave.

Vi vil gerne opnå at komme ud til folk og vise at man godt kan være to store butikker og lave noget flot og kreativt uden det bliver for meget. Udsigterne er gode for virksomheden da alt det "Hårde" arbejde er lavet og man "bare" skal finde sig til rette og vise man elsker hvad man laver. Man skal ikke glemme sig selv. Det får man kunder på i Ikast.

Personlighed og ikke masse produktion.

Ideel køber

Den perfekte person til at køre den videre er en som har gåpåmod, som kan sælge sig selv og komme ud og sige "her kommer jeg".

Personen skal være kreativ og ikke være bange for hoppe ud i noget nyt.

Butikken har åben i ca 32 timer nu da jeg har haft lukke dage. Så i stille perioder er der ikke mere end de 32-40 timer hvis man er på hele dagen.

I højtiderne er det en anden sag og der er man i butikken i døgn drift.

Man skal ikke være bange for at hoppe ud i at købe den da den har så mange muligheder og er nem at drive hvis man har modet og overblikket

Opstartshjælp

Hvis den rigtige person som jeg føler kan forsætte den melder sig, vil jeg hjælpe der hvor personen har brug for det. Vise den daglige gang og evt. oplæring af nogle svagheder eller hvis man bare gerne vil springe ud i det vil jeg hjælpe personen hen af vejen sådan de føler de bliver bedst mulig rustet og oplært hvis man har brug for det .

Jeg vil stå til rådighed i den mængde køberen har lyst og mulighed for.

Hvis den rigtige pris kommer skal jeg ikke have noget for oplæring, men ellers vil jeg gerne have en sum for hjælpe så jeg også kan komme godt videre.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5631

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29344

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
16-01-2018
Udbudspris 150.000 DKK