Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Rullende tøjbutik til ældre (7 år gammel, Jylland)

Omsætning 1/2 - 1 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2010

Salg af tøj til lokalcentre, plejehjem og pensionistklubber. Opbygget navn og kollektion igennem 7 år.
Har tilpasset en varebil med stativer.
Aftaler med leverandører og kunder kan overtages. Der er potentiale til vækst. Der er stor frihed og mulighed for at planlægge og ekspandere efter ønske og temperament.

Der har været afholdt ca.12 ugers ferie om året. Er meget periode salg, så fra februar til midt Juni er der travlt og igen fra september til første uge i december.

Det er et job, hvor du møder mange glade og positive mennesker der værdsætter din hjælp, Jobbet kræver lidt tålmodighed, da det er ældre mennesker der er kunderne. Det er et job hvor du kan mærke at du gør en forskel.

Virksomheden sælges med varelager (værdi ml. 40- og 60.000 kr) som gøres op ved overtagelse og er oven i prisen. altså 175.000 + varelager til ca.50.000 kr med i prisen er stativer, ramper, tøjposer, og kunde- og leverandøraftaler.

Jeg har ca. 70 kunder, som jeg har fundet frem til igennem årene. Jeg besøger hvert sted 2 gange om året. Jeg har kun foretaget et kundebesøg om dagen. Flere vil være en oplagt mulighed til at opnå en markant højere indtjening.

Virksomheden har de sidste tre år haft en en omsætning på cirka 850.000 kr, inkl. moms. Overskuddet/løn har ligget på ca 250.000 kr p/a.

For mere information kan jeg kontaktes gennem annoncen.

Produktet

Salg af tøj til ældre. Jeg kører rundt i en varevogn, som er blevet indrettet med 6 fastlåste stativer.
Jeg bor selv tæt på Aarhus , og har de fleste kunder I en radius af 75 km. Jeg har de sidste par år kørt ca. 18.000 km om året.
Jeg har bygget mit kundekartotek op over de sidste 7 år. Jeg har været omkring mere end 200 steder og har så sorteret ud i dem, så der nu kun er de "gode" tilbage.
Der er god mulighed for yderligere omsætning ved blot at foretage flere besøg. Jeg har en længere bruttoliste med kunder som følger med. Dermed skulle det være nemt at tilføje flere gode aftaler.
Det er et job med meget glæde og meget frihed hvis det ønsket.

Markedsføringskanaler

Har ingen markedsføring og ingen hjemmeside. Jeg sender en plakat ud til de steder jeg kommer, nogle uger i forvejen, så kunderne ved hvornår jeg kommer.
Det kunne måske være en mulighed at supplere med en webshop og/eller markedsføring på nettet.

Økonomiske nøgletal

Ud af en omsætning på 850.000, er der cirka 350.000 til dækning af variable omkostninger og løn.
Der har været omkostninger for under 100.000 om året til bil, brændstof og forsikring.
Der er så cirka 250.000 til min løn.

Omkostninger

De væsentligste omkostninger er løn, bil, brændstof, forsikring.

Aktiver

Jeg har en stor varevogn, som kan køres på almindeligt kørekort. Den er tilpasset så mine stativer passer. Stativerne er så også tilpasset så de nemmere kan rulles ind og ud og låses fast. Bilen er som udgangspunkt ikke med i prisen, men det vil være muligt at lave en aftale hvor bilen også indgår. Stativerne indgår i prisen. Varelageret er ikke inkluderet i prisen, men skal opgøres og indgå i handlen ved overtagelsen. Det løbende varelager ligger omkring 40.- 60.000 kr.
En rimeligt fyldt kalender med gode kundeaftaler for det første halve år vil også indgå.

Varelager værdi 50.000 DKK
Værdi af inventar 25.000 DKK

Virksomhedens historie

Jeg elsker friheden ved at være min egen chef. Jeg har tidligere kørt som tøjsælger, og kan godt lide kundekontakten. Jeg kan godt lide at udbyttet er direkte afhængig af indsatsen. Jeg har tilpasset kundekredsen og sortimentet løbende alle år, og har efterhånden udelukkende gode kunder og en god kollektion der matcher kundernes ønsker og behov.

Ideel køber

Den oplagte køber af min virksomhed kan både være en mand og en kvinde.
Det skal være en, der har lyst til dels at sælge og håndtere ældre kunder.
Det kræver lidt penge at købe virksomheden,da det er svært at låne i banken, men med en god arbejdsindsats kan man sagtens tjene gode penge med de kunde- og leverandøraftaler, der følger med.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1197

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
28780

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-10-2017
Udbudspris 175.000 DKK