Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Private label beachwear and accessories brand - Klar til Fulfillment By Amazon (FBA)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Søger drift partner til 80% af ApS med erfk

Jeg ønsker at finde den rette partner til overtage majoriteten af mit ApS selskab der har sit eget Private label produkt indenfor beachwear og accessories. Jeg har selv designet, produceret og startet selskabet op, med passion for kreativitet og et ønske om at følge mine drømme.

Jeg har måtte sande at jeg ikke har tiden til at dække alle områder selskabet har behov for, da jeg ved siden er selskabet har en professionel fuldtidstilling indenfor TV branchen.

Derfor søger jeg en mulig partner med sans og erfaring indenfor drift af private label produkter.

Hvis du selv har passion for at drive og vækste et selskab indenfor tøjbranchen men ikke har sans for design og kollektion vil jeg anbefale at læse videre.

Jeg vil som det første nævne at selskabet ikke har nogen gæld men at man kan benytte et skatte mæssigt underskud i selskabet på 660.189 kr. (Regnskab 2017). Regnskabet bærer præg af etablerings omkostningerne med egenfinanserede midler.

Da produkterne er lavet af meget høj kvalitet og derfor også har høje produktionsomkostninger, er jeg bevidst om at der skal findes en kvalitetsmæssig mellemting, så avancen kommer op samtidig med at prisen på produkterne kommer ned og matcher et bredere forbrugermarked, da branding af et high-end produkt kræver en del penge for at skabe awareness og forbruger loyalitet.

Hvis man har erfaring og netværk indenfor produktion samt kan sørge for at skaffe lave produktionsomkostninger uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten er der et klart match med mig.

En klar strategi for brandet vil være at opsøge Amazon FBA som en mulig distributionskanal og være med på fremtidens E-handelsplatform.

Kort fortalt vil fulfilment by Amazon sige at, man sender sine vare direkte til et Amazon lager (Central lager i Tyskland). Amazon sørger for at sende varerne til kunden, når kunden køber varer på Amazon.com. Som sælger betaler man Amazon for at holde lager og sende varerne mv. og så tjener man den forskel der må ligge mellem omk. og prisen varen bliver solgt til.

Det vil sige, at det kort fortalt handler det om at skabe gode produkter samtidig med, at man holder sin produktion og varelager oppe udfra kundebehovet. Amazon står selv for markedsføring af produkterne.

Der findes selskaber der os hjælper med at opsætte og hjælpe med at blive partner med Amazon hvilket man kan høre mere om igennem Saxis.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Ideel køber

Nogen som allerede er i detailhandel og kan udvide samt har erfaring med at finde en rigtig god producent til produkterne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1477

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29732

Omsætnings status:
Har haft omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
17-03-2018
Udbudspris 120.000 DKK