Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Populær virksomhed med salg af snacks på abonnement - 200 abonnenter på sine allerførste måneder

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Lige til at overtage - særlig pris og hurtig overtagelse samt stort udviklingspotentiale

Virksomheden leverer kvalitetssnacks i en lækker box på abonnement hver måned, og var den første af sin slags på det danske marked. Konceptet rammer lige ind hos den travle moderne kvinde, mand eller virksomhed, som ønsker sundere alternativer, selvforkælelse og bekvemmelighed. Virksomhedens brand er allerede velkendt og populært, og kunderne er yderst tilfredse. Udelukkende 5-stjernede anmeldelser.

Hver måned modtager vores abonnenter minimum 10 forskellige nøje udvalgte snacks, som smager fantastisk, giver en oplevelse som du ikke får ved traditionelle produkter, og som hjælper til at holde energiniveauet stabilt i løbet af en dag. Med andre ord leverer vi selvforkælelse, overraskelse og let adgang til sundere alternativer.

Sælges udelukkende da ejer pga. private forhold må indse at det ikke er muligt at lægge tid nok i virksomheden pt. (under 10 timer/uge), på trods af at den ikke nødvendigvis kræver meget. Så snart der er markedsføringsaktiviteter ses kundetilgang - der er altså et uforløst potentiale, som rette køber kan forløse i endnu højere grad.

Økonomiske nøgletal

Antal aktive abonnenter: 40 (NB: ejer har ikke har haft tid til rådighed til fastholdelse og markedsføring. Virksomheden nåede tæt på 200 abonnenter på sine allerførste måneder, da indsatsen var større. Altså er der stort potentiale.)

Dækningsgrad: 29 - 48 % afhængig af antallet af sponsorerede produkter i boxen

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Virksomheden sælger snackboxe på abonnement til både private og virksomheder. Samtidigt fungerer den som markedsføringskanal for producenter af snacks, som gennem levering af snacks til virksomheden opnår eksponering til målgruppen via de månedlige boxe. Der er derfor basis for god dækningsgrad på boxene.

Forretningen kører på et Woocommerce website, som er enkelt at administrere. Sitet er professionelt og lækkert designet, SEO-optimeret og har en god og stigende konverteringsrate.

Virksomhedens sociale medier, og i særlig grad Instagram med over 2000 følgere, er fyldt med godt content og virker fantastisk som marketingplatform for virksomheden. Der er lavet faste aftaler med bloggere som leverer content til virksomheden til gengæld for en månedlig snackbox.

Virksomheden kan administreres af én person, og forretningsgangene er nøje tilrettelagte og lige til at gå til. Snackboxene pakkes på eksternt lager/pakkeshop, og det er derfor let at koncentrere sig om udvikling og markedsføring af forretningen.

Markedsføringskanaler

Den primære markedsføringskanal er Instagram, som er meget effektfuld på målgruppen. Virksomhedens profil har ca. 2300 følgere.

Der er stor fokus på SEO, og virksomheden har bl.a. derfor en blog som trækker mange til sitet.

Sekundært bruges facebook og events.

Omkostninger

Variable omkostninger:
Pakkeshop - emballage, pakning og fragt i prisen
Markedsføring
Vareindkøb

Faste omkostninger:
Lagerleje
Udgifter til website - kontingent til betalingsindløser og plugins til site
Billy online bogføringssystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2930

Sælger kontaktet:
29

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
30125

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
19-06-2018
Udbudspris 65.000 DKK