Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Overdressed.dk - Kvindetøj, sko og tilbehør webshop sælges - 30.000 facebook følgere

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Aktiv siden 2013 - Organisk besøgende samt en del af vores online kunder fra hele landet

Er det din drøm at drive webshop og vil du gerne udover rampen med det samme, så kan det være at vi er et match.

Overdressed.dk blev etableret i 2013 og jeg har endvidere haft fysiske forretninger, som jeg solgte fra for 2 år siden. Jeg har det komplette set up med webshop og varelager samt knap 30.000 facebook følgere, 1000 medlemmer som modtager nyhedsbreve og instagram en profil.

Jeg lærer dig hjertens gerne op i websitet -det er yderst intuitivt (open cart) ligesom at jeg gerne tager med dig til Paris for at videregive alle mine erfaringer med leverandører, how og where etc.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har desværre i store træk været inaktiv det sidste års tid grundet personlige årsager. Så her er kæmpe potentiale!
Knap 30.000 facebook følgere venter på nye opslag og hertil kommer 1000 nyhedsbrev-modtagere samt instagram følgere.

Der er en super god mark up på produkterne - og jeg skal nok vise dig hvor er mest rentabelt at disponere. Du kan ligeledes overtage fragtaftaler og hvad du ellers måtte ønske for at gøre det så nemt og hurtigt for dig. Du kan således gå igang med at omsætte fra dag 1 allerede!

Produktet

Overdressed.dk henvender sig kvinder, og jeg har genereret et super godt indblik i hvem målgruppen præcis er, da jeg har haft butikker tæt på Strøget - her fik jeg sethvem det var der shoppede - både impulsivt besøgende samt en del af vores online kunder fra hele landet. Det indblik er guld værd, specielt i relation til markedsføring, salg og indkøb.
Jeg har henvendt mig til det segment som godt kan lide luksus boheme stilen - og det helt fra str. 34-50.

Jeg har arbejdet udfra devicen om, at det er enhver kvindes ret at klæde sig luksus uagtet budget. Priserne har derfor også en gennemsnit på ca 300,- pr vare. Den ekstremt lille returandel bevidner, at vores arbejde med at finde de rigtige varer til de rigtige priser er lykkedes.

Markedsføringskanaler

Udover de sociale medier har vi arbejdet en del med SEO. Men en stor del af omsætningen tager afsæt i den personlige oplevelse, service og lækre varer hvorfor mange kunder er genereret igennem andre kunder.

Aktiver

Der kan tilkøbes et varelager.

Varelager på 65.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Svagheder/udfordringer

Generelt er tøjmarkedet præget af en form for ubalance mellem udbud og efterspørgsel.

Stærke sider

Qua ovenstående er det derfor essentielt at du som køber virkelig har lyst og tid til at prioritere webshoppen. Har du det, er der til gengæld masser at komme efter, da markedet også er kendetegnet ved at der er rigtig mange små spillere hvis berettigelse på markedet er temmelig tvivlsom og hvor der hersker mangel på forretningsforståelse (= en ret stor del som ikke tjener penge)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4430

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
30722

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-12-2018
Udbudspris 148.000 DKK