Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Nyoprettet Dropshipping webshop med facebook, instagram og pinterestkonto

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Kan vokse hurtigt i rette hænder - Salg af kjoler og accessories til hele verden

Går du med tanken om at blive din egen chef? Vil du gerne prøve kræfter med din egen webshop, som kan sælge til hele verden? Lyder det som en uoverskuelig opgave at komme i gang?

Alt er sat op - Du skal bare i gang med at sælge!

Her er en flot shop fyldt med kjoler og tilbehør, som du kan sælge via dropshipping.

Shoppen er lavet hos shopify og er pt. sat op til USD, men den kan let rettes til at fokusere på et enkelt land som Danmark, hvis ikke man har mod på at sælge worldwide.
Der medfølger konti på facebook, instagram og pinterest som intil videre kun har fået positiv omtale.

Økonomiske nøgletal

Alt er sat op på nær en fast betalingsløsning, men det er muligt at betale med paypal.
Det vil sige at der ikke har været salg endnu, da jeg startede shoppen samtidig med et andet projekt som vandt min tid.

Min plan var at lægge kræfter i denne shop igen senere og gemme den indtil da, og derfor satte jeg den på pause.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Webshoppen sælger primært kjoler til kvinder i alle aldre og størrelser, og henvender sig til dem der gerne vil klæde sin dristigt på, uden at blive klædt af. Det er primært rockabilly kjoler og pinup kjoler med tilbehør, der er at finde i shoppen.

Logo og design er også udtænkt herefter, så det signalerer friske farver og mod på livet.
Til gengæld er shoppen enkel i sit udtryk, så det ikke tager fokus fra det det handler om - nemlig at føle sig smuk i en flot og anderledes kjole, uanset alder eller størrelse.

Markedsføringskanaler

Mens jeg oprettede webshoppen, oprettede jeg også konti på facebook, instagram og pinterest, og der er lavet lidt opslag alle 3 steder, men jeg måtte erkende, at jeg ikke havde tid til 2 ting på en gang, og denne shop fortjener at man ikke gør det halvhjertet. Derfor er der ikke markedsført yderligere.

Shopify er dog kompatibel med flere former for SEO og online markedsføring, så man nemt kan komme ordentligt i gang.

Omkostninger

Lige nu er der kun årlige domæneudgifter, men man kan drive shoppen for kun 29$ om måneden på shopify, og dertil kommer der udgifter til evt. betalingsløsning, som man selv vælger meget nemt via shopify.

Da det er dropshipping produkter, har du ikke omkostninger til lagerleje og forsendelse samt emballage. Når kunden køber hos dig, bestiller du varen ved grossisten og kan derved tjene penge med det samme. Varerne er prissat efter internationale vejledninger på shopify, men man kan ændre prisen som man vil.

Aktiver

Det er udelukkende webshoppen, domænet som er et .dk domæne og konti på de sociale medier, der er til salg. Du skal selv oprette cvr-nr.

Der medfølger intet fysisk udover filer med billeder, logo o.lign.

Virksomhedens historie

Webshoppen er startet ud fra min egen passion for flotte kjoler og fordi alle burde have ret til at føle sig smukke uden at det koster en formue, eller er svært at finde den rette størrelse.

Et hurtigt besøg på insta og pinterest bekræfter mig også i at jeg ikke er alene om at elske de her kjoler og rockabilly stilen. Det er der helt sikkert kunder til world wide.

Jeg føler at det er nu man skal slå sig fast som en spiller på dette marked og det er en drøm, som jeg er nødt til at lægge fra mig igen, da jeg har andre projekter kørende samt et fuldtidsjob.

Ideel køber

Ideel køber vil være en iværksætter som gerne vil drive en webshop og som elsker at begå sig på de sociale medier, og vigtigst af alt - en som har tiden til at være aktiv hver dag de steder.

Jeg forestiller mig en kvinde som elsker disse kjoler og den stil, og som tør kaste sig ud i det.

Der sidder sikkert flere derude, som ikke ved hvordan man sætter en shop op, eller som ikke har lyst til at bruge tiden på alt det tekniske. Her er alt lavet for dig - Du skal bare i gang med at sælge sælge sælge.

Opstartshjælp

Med i prisen er oplæring i brug af shopsystemet, oprettelse af varer, samt evt. hjælp til opsætning at andet sprog og valuta end engelsk og USD. Jeg vil være til rådighed på mail ved spørgsmål derudover.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1747

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
29830

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-04-2018
Udbudspris 15.000 DKK