Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

NY PRIS: Køreklar Fiskegrejs webshop til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Shoppen har eksisteret i 2 år, er e-mærket. Men fortjener mere tid

Vil du gerne sælge fiskegrej? Men orker ikke helt at skulle starte helt fra bunden, så har jeg tilbuddet til dig! Du får en køreklar webshop med ALT! Omtrent 500 varenumre med tekst, billeder og priser! Shoppen er e-mærket, har design, har facebook, instagram og er bare ét plug and play! Dog er der intet varelager da dette er solgt andetsteds. Men jeg yder gerne hjælp til leverandører! Shoppen har kørt i næsten 2 år på Smartweb platformen som kører ganske lækkert! Jeg giver info med til en solid partner i forhold til webdesign, hosting af shoppen osv!

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har ikke haft en stor omsætning grundet alt for lidt fokus på webshoppen grundet andre webshops! Dog har shoppen i 2018 omsat for 32.166,05 DKK i 2018 (Fra Januar til August). Bemærk dog vi har solgt fiskegrej i min fysiske butik også, så der kan have været folk der er kommet i butikken fremfor nettet.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Det er rimelig simpelt. Shoppen sælger Fiskegrej og Udstyr. Jeg selv har haft fysisk butik til. Hele ideen var at køre laveste priser (uden at dumpe dem) og hurtig levering på en række populære fiskegrejs produkter.

Markedsføringskanaler

Der er oprettet en Facebook side med 433 følgere + en Instagram som nærmest ikke er blevet brugt.
Derudover følger data fra Google Analytics og Google Ads også med.

Bemærk der er INGEN kundedatabase med da denne er blandet med min tilbageværende forretning.

Omkostninger

Omkostningen til Smartweb er 649 DKK om måneden + domænet ved siden af.
Omkostnnigerne er svære at stille op da der i min virksomhed er flere webshops samt en fysisk butik - Fiskegrejsforretningen har "kun" været en meget lille del af forretningen.

Aktiver

Der er ingen aktiver i forretninge. - Der købes kun en køreklar webshop!

Ideel køber

Den ideelle køber er en én eller flere personer der ønsker at starte en webshop, men ikke helt fra bunden. Så er det her virkelig et fedt sted at starte.

Det bliver dog en udfordring, men ikke umuligt, at få en fod ind på markedet på fiskeri da der er noget at hente på service og priser uden man underminerer markedet totalt.

Opstartshjælp

Jeg vil gerne bistå med lidt småting via telefon og mail hvis dette ønskes. Derudover vil jeg meget gerne hjælpe med kontakt til fiskegrejsleverandører i Danmark, sådan man hurtigt kan komme i gang med køb af varelager.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1415

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
30461

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-09-2018
Udbudspris 10.000 DKK