Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Niche produkter indenfor hund/hobby - landskendt - Omsætning. 900.000/år

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Danmarks største webshop indenfor området - Dækningsbidrag i 2017: 290.000 kr.

Enestående niche webshop indenfor kæledyr/hobby. Danmarks største ! Store vækstmuligheder i forskellige retninger (f.eks. engros salg, udvidelse med flere produkter, kurser, butik ). MEGET loyale kunder der elsker virksomheden som deres egen, da mange har været med fra starten. FB side med 5500 likes, FB gruppe med 2500 medlemmer.
Gode leverandør aftaler, samt vi selvfølgeligt fortæller dig hvor vi køber samtlige produkter så det bliver let at komme i gang.
Vi er kendt for vores høje serviceniveau, selve varesortimentet kræver ikke specielle forkendskaber. Dvs. alle kan køre webshoppen når man først har lært sortimentet at kende.

Økonomiske nøgletal

omsætning 2016: 200.000
omsætning 2017: 900.000

Dækningsbidrag i 2017: 290.000 kr.

Regnskab

  • Omsætning:898.344 DKK
  • Ebitda: 138.362 DKK
  • Resultat før skat: 136.975 DKK
  • Balancesum: 172.834 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Niche produkter indenfor hund/hobby.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører primært gennem FB annoncer og konkurrencer på vores egen FB side. Mange kunder har hørt om os gennem omtale fra andre.
Udviklingsområder på området:
Nyhedsbrev
Adwords
SEO
deltagelse ved forskellige arrangementer

Aktiver

Varelageret fylder p.t. ca. 80-100 m2

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet op på "gammeldags" manér ved at sælge, tjene lidt penge, købe flere varer mm. Det har gjort at vi til at starte med kendt de fleste kunder personligt. den personlige ånd har fulgt med hele vejen gennem væksten af virksomheden. Det har krævet og kræver stadig mange timers arbejde, men det er sjovt. Kurven går kun en vej, så nedture har der ikke været ret mange af. Jeg vil gerne videre med andre projekter, derfor sælges denne nu "klar til brug" til en person der har lyst til at fortsætte med denne enestående virksomhed.

Markedet

Meget få der sælger det samme i DK, dem der gør har ikke tilnærmelsesvis samme udvalg.
Markedet bliver ved med at udvikle sig, der kommer nye kunder til hele tiden, samt mange af de "gamle" er meget loyale og bliver ved med at handle hos os.

Svagheder/udfordringer

Vi har ikke brugt at køre ud til arrangementer ude af huset. Her ligger et kæmpe potentiale. Desuden har vi ikke haft mulighed for at holde ret meget fysisk åben butik. Har man lyst og mulighed for det ville det være super. Konkurrenterne sidder hovedsageligt i udlandet.

Stærke sider

Belligenheden har ingen betydning for virksomheden. Stort service niveau betyder alt for denne virksomhed og dens vækst. Markedet er stigende og der er lavet fine leverandøraftler.

Ideel køber

Jeg har kørt virksomheden som fuldtidsbeskæftigelse. Mht. til timeantallet er det dog ikke 70 timer om ugen som nogen virksomheder kræver. Med en almindelig 37 timers arbejdsuge er man godt med, samt man er meget fleksibel i forhold til hvornår opgaverne udføres. Webshoppen kører i word press og vi har en webmand som kender shoppen og som kan købes til hjælp undervejs indtil du selv kender systemet. Selve produkterne kræver ikke forkendskab.

Opstartshjælp

Der er mulighed for at jeg yder opstartshjælp den første måned, hvor jeg alt efter beliggenhed kan være behjælpelig enten hos jer eller per telefon. Dukker der spørgsmål op senere vil jeg selvfælgeligt altid gerne svare og være behjælpelig :-)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1678

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
30316

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-08-2018
Udbudspris 500.000 DKK