Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Kiosk - Vin og Tobak - top 1 beliggenhed

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Centralt i Helsingør

Centralt beliggende i Helsingør ligger kiosken over vin og tobak findes der tips og lotto samt stort salg af HT-kort samt varelotteri. Mulighed for god indtjening. Top 1 beliggenhed med masser af mennesker. Forretningen har ligget på samme gade siden 1939 og er meget kendt i bybilledet.

Med ny ungdomsskole tæt på udvides kundekredsen væsentligt og fremtidsmuligheder er store. Her findes mange faste stamkunder som ikke har lyst til upersonlig betjening i supermarked og som vælger den personlige kontakt og service i stedet.

Økonomiske nøgletal

Kan gennemgås ved henvendelse...........................................................................

Produktet

I forretningen sælges en del forskellige vin, mest i den lave prisende men dem går der til gengæld mange af. Også dyrere vine kan findes på hylderne hvor en anelse kendskab til vin er at fortrække. Flere specialøl findes på køl hvor sodavandene også står. Mange kommer for at købe sodavand, tips og lidt blade.

Yderligere findes mange blade og magasiner samt aviser. Der er tobak på hylderne bag disken, her findes også cirutter og cigarer samt et lille udvalg af piber og ligthere. Tips og lotto udgør en god del af omsætningen og især HT kort har givet en god indtjening.

Så mange har noget at komme for da de alligevel skal have deres tips, cigaretter og aviser. Svenskerne er stadig tilstede i byen, dog i mindre omfang. De køber stadig lidt af deres vin og spiritusforbrug med til Sverige som kun ligger 15 min. med færgen.

Markedsføringskanaler

Det er meget lokale der handler i forretningen så der er aldrig brugt markedsføringsmidler. Men det er da sikkert noget en ny ejer kan gøre brug af. Feks. facebook mm.

Omkostninger

Lav husleje

Virksomhedens historie

Har ligget på Stengade siden 1939

Markedet

Lokalt marked og faste kundegruppe. Men også svenskere samt andre der kommer i Helsingør midt.

Strategi

Fremtidig strategi er at udbyde kaffe og evt. sluch-ice så også den unge aldersgruppe samt kaffedrikkerne tiltrækkes. Mere 7-eleven agtig kiosk som tilbyder også andre typer varegrupper. Store muligheder da der er masser af pontielle kunder i gadebilleder

Vision

Visionen er at skabe byens abosolut førende kiosk/take away med flere varegrupper.

Ideel køber

Ideel køber er en som ser mulighederne og ikke er bange for nytænkning, så er der kæmpe muligheder som ligger og kun skal samles op.

Opstartshjælp

Der vil være hjælp og assistance til overgang ved overtagelse så ny køber bliver sat ind i alle punkter i forretningen. Bla. indkøb mm.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
9524

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
29752

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
20-03-2018
Udbudspris 100.000 DKK