Imprez.dk - Interiør og livsstils webshop med avancer på 30-50%.

Flot webshop med salg af interiør. Webshoppen har eksisteret i 19 år. Både danske og udenlandske mærker er at finde på shoppen.

Omsætning 0 - 1/2 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2000

ImPrez.dk er en spændende livsstilsbutik som åbnede som webshop i 2000.
Da webshoppen har eksisteret i mange år, er der flere af mærkerne som man finder på side 1 eller 2 på Google. Bla. Horredsmattan tæpper, Omnioutil spande, plasttæpper mm. Det gør at webshoppen er meget synlig på Google.

Da Scannet (som er styrer systemet bag hjemmesiden) har valgt at opdater deres system, giver de mulighed for at lave hjemmesiden om som man ønsker, der findes 6 forskellige skabeloner som man kan anvende, det giver derfor dig mulighed for at lave et helt nyt layout på webshoppen unden at skulle betale for for det.

Dropshipping Ja

Økonomiske nøgletal

Omsætning:
2017: 88.000 kr ( Fra april - december - kun 9 måneder)
2018: 65.000 kr
2019: 57.203 kr ( Fra januar t.o.m april
Omsætningen er faldet i 2018, da jeg af personlige årsager ikke har haft mulighed for at arbejde på hjemmesiden. Men allerede her de først 2 måneder i 2019, er der omsat for 44.440 kr, så fremskridt.

Der er typisk avancer på 30-50% på de produkter der handles.

Produktet

Hos os finder du spændende designprodukter fra danske såvel som udenlandske firmaer. På webshoppen er den størst del interiør, men du kan også finde smykker, punge, og kropspleje.
Vi gør meget ud af at finde de helt rigtige produkter, hvor både design og kvalitet er i top. Hos os finder du produkter der er med til at skabe identitet.

På hjemmesiden finder man populære mærker som bla. Norman CPH, House Doctor, Kahler, Enamel, Horredsmattan og mange flere. Mange af leverandørerne tager ikke imod nye forhandler online, for ikke at have for mange udbyder online. Så ved denne webshop får man mulighed for at handle videre med mærker der ellers ikke tager nye ind.

Markedsføringskanaler

Imprez.dk er at finde på både Facebook og Instagram som begge først er startet i år 2017. Der er i alt 2055 følger tilsammen på de to kanaler. Aktiviteten har ikke været stor de sidste 3-4 måneder, men hvis man bruger tiden på det, er der stor mulighed for mange flere følger med diverse konkurrencer mm.

Omkostninger

Fragt: Aftale med GLS, der betaler man for de pakker man sender. Så udgiften følger omsætningen.
Webshoppen: Scannet hjemmeside udbyder: 7.867 kr +moms om året

Aktiver

Imprez.dk Hjemmesiden, varemærker, herunder kunde- og partnerdatabase, logo, backend platform, konti til sociale medier: Facebook ”Imprez.dk ”, Instagram ”Imprez.dk”,
Der er et varerlager som skal købes med, ved køb af hjemmesiden.

Varelager værdi 60.000 DKK

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er annonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
901

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31011

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
16-02-2019
Udbudspris 49.000 DKK