Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Fantastisk livsstilsbutik med cafe

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Unikt koncept på Sjællands vestkyst

Søde dejlige trofaste kunder, gennem 11 år, søger ny værtinde til deres favorit café og gavebutik...

Klar til overtagelse fra lørdag i uge 42, så DU får julehandlen med.

Lige midt på sjællands vestkyst ligger denne perle i en smuk lejet bygning. Du bliver modtaget af duften af friskbagt kage og nykværnet kaffe, når du kommer ind i vores 180m2 store butik med store vinduer og smukt lysinfald. Hvis du kan flytte øjnene fra vores brugskunst, fine lyskroner og lækkerier, så vil du få øje på den brede åbning til de historiske lokaler med vingesus fra de gamle apotekers tid, de har huseret siden 1682. Det smukke lokale har ca 35 siddepladser.

Forretningen er bygget på 3 grundpiller:
BRUGSKUNST
DELIKATESSER
CAFE

I 11 år har vi været byens fortrukne gave leverandør, vi har delikatesser fra mange steder i verden, og har selvfølgelig danske flødeboller og en fast fanskarer af kaffe og the drikkere...
Igennem 11 år har folk kommet fra nær og fjern for at købe vores brugskunst, vi er en af de butikker på sjælland med størst udvalg af mærket Green Gate...

Vores fantastiske cafe er velbesøgt af specielt 40+...Her kan de nyde byens bedst cafe latte fra den special designet espresso maskine med rødt læder,

Vi bager selv vores kager (opskrifter følger med, da det er mine egne påfund) og bruger alle vores delikatesser i cafeen, får kød fra den lokale slagter og alt bliver serveret i kopper og tallerkner fra forretningen.... alt i alt en fantastisk mulighed for at folk bare bliver "nødt" til at købe noget med hjem.
Hver sommer bliver vi væltet af sommerhusgæster, turister fra hele verden og vi ar Cruise gæster, som vi har fået forvendt med hjemmebat kringle.

Vi er aktive i vores lokale by, deltager i messer, laver stor ståhej i byfesten og i øvrigt altid deltagende i foreningslivet, både med erhvervsrådet og handelsstandsforeningen.

Vi har en rigtig god kontakt til vores kunder på Facebook og kan med den rigtige konkurrence nå ud op til 27.000 personer.

Vores hjemmeside er opdateret og smuk.. den kan nemt omdannes til en webshop..hvilke jeg vil anbefale, for 6 år siden havde i 2 år en velfungerende webhop...man den tog for meget tid fra mine 3 børn, så den blev lukket... men vi har stadig kunder fra Jylland, københavn og Bornholm som kommer til vores by for at besøge vores by, eller har sendebud der kommer efter nogen af vores særlige specialiteter.

Derfor er webshoppen en kæmpe potentiale som jeg bare ikke har fået taget hul på.

Vil DU starte i morgen.... med indtjening fra dag 1... være kundernes darling og go lykkelig i seng hver aften ...så køb dette finurlige sted.





Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1654

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
28551

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
12-09-2017
Udbudspris 350.900 DKK