Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Eksklusiv dame-tøjbutik centralt i Aarhus

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Flot og eksklusiv indretning

Eksklusiv dametøjsbutik der blev etableret i marts 2013. Butikken har fungeret sammen med en webshop og har samlet haft en god vækst og indtjening. Butikken og webshop er i 2016 sammenlagt med engros virksomheden, og nu ønsker sælger at fokuserer på engros og webshop.

En unik mulighed for at overtage en velfungerende butik med stort potentiale. Butikken kan drives vider med det eksisterende koncept hvor der er en meget atraktiv aftale med hovedleverandøren eller konceptet kan tilpadses købers ønske. Det vil være en oplagt mulighed til at starte en ny webshop sammen med butikken og derved hurtigt komme op i en omsætning der kan give et godt afkast.

Økonomiske nøgletal

I 2016 som var det sidste regnskabsår butikken havde inden sammenlægning med engros virksomheden, havde butik og webshop en omsætning på ca. 5 millioner og et resultat på ca. 500.000 kr.

Overskud før skat: 500.000 DKK

Produktet

Største delen af varerne i butikken er fra det brand som sælger har som engros virksomhed. I tillæg til det brand så har butikken en række andre brands til at supplerer dette brand. Butikken er et unikt eksempel på hvordan fysiks butik og webshop kan kombineres.

Butikken er kendt som en eksklusiv butik hvor personlig service har stor betydning og hvor en fysisk butik har stor betydning for webshoppen. Der er et stort potentiale for at udvikle konceptet yderlig eventuelt ved at udbygge sortimentet i butikken med flere aktuelle brands, de vil også give stor mulighed for at få en hurtig omsætning i en webshop.

Markedsføringskanaler

Butikken markedfører sig hovedsagelig via lokal annoncering og facebook. Eksisterende Facebook side og andre sociale medier medfølger ikke i handlen da den idag bruges af branded.

Da webshoppen var tilknyttet blev den markedsført på de sociale medier, adwords, SEO men mest organisk.

Butikken var også integreret med MIINTO og havde en god omsætning her.

Omkostninger

Vareindkøb - ca. 2.800.000
Husleje ca. 400.000
Adm & Salgs omk ca. 350.000
Personale omk ca. 670.000
Afskrivninger ca. 300.00

Aktiver

Lejet lokale på 137 m2
Inventar og installationer
Depositum ca. 170.000 kr.
Varelager kan evt. medfølge

Inventar på 800.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Butikken har eksisteret i 4 år, og havde en strategi om at binde fysiks handel sammen med nethandel. De to første år kørte butikken med underskud, med det 3 år havde butikken en flot indtjæning.

Markedet

Den fysiske butik har et stort potentiale, idag er varesortimentet sammensat af 90% firmaets eget brand, butikken har fungeret som et showroom for branded. Et større fokus på at købe andre brands vil give større variation i butikken og tiltrække et større kunde segment.

Et større om mere varieret varesortiment vil give meget større muligheder på nethandlen, både med en direkte webshop men også igennem MIINTO.

Svagheder/udfordringer

Butikken alene vil have udfordringer med at klarer sig da der er stor konkurrance i detail butikkerne. Sælger vil anbefale at starte en webshop og integration med MIINTO, de to platforme vil sammen med butikken have et rigtig godt udgangspunkt for at få succes.

Stærke sider

Butikken er kendt for at være et inspirerende showroom, dygtig personale og en inspirerende varesammensætning.

Strategi

Fysisk butik der også fungerer som showroom og lager for webshoppen, Personalet kan udnyttes optimalt da der i stille perioder i butikken bruges tid på at sende webordre og arbejde med markedsførring af webshop. Vær aktiv på de sociale medier, og i nærområderne.

Vision

Stabil omsætning i butikken og en solid vækst i webshop og MIINTO

Ideel køber

Den ideele køber er interesseret i mode og har erfaring med butik og nethandel.

Det vil være en fordel hvis køber har kendskab til nethandel og markedsførring på de sociale medier.

Butikken har i dag en dygtig butikchef som evt. kan fortsætte, men det vil være en stor fordel hvis køber selv kan overtage denne stilling og derved sætte sit eget præg på butikken.

Opstartshjælp

Der er mulighed af hjælp til overtagelse af butikken, eventuel en glidende overgang hvor butikschef fortsætter på hel eller deltid i en periode.

Der er også mulighed for et samarbejde med sælger hvis køber ønsker at fortsætte med nuværende koncept.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1502

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
29805

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-04-2018
Udbudspris 500.000 DKK